2016. 12. 31.

High perfomance. Delivered. - Cancelled

Újabb fél év telt, el.. újabb munkakeresési időszakom volt az ősszel. Augusztus végével lekerültünk a Telenoros projektről egy páran, mondván legyen inkább belsős kollégák kezében a tesztelés, ne egy külsős alvállalkozó cégnél. A minket alkalmazó cég ígéretet tett, hogy keres új projektet, de nem fűztem hozzá sok reményt, hogy kapnék tőlük bármit is és így is lett.

Összesen több mint 15 céget környékeztem meg, soknál interview-ztam, már egészen belejöttem a szokásos HR kérdések megválaszolásába. Végül november végére sikerült felvételt nyernem egy ismert tanácsadó céghez az Accenture-höz.
Itt új IT részleget nyitnak, kellenek új emberek, így sikerült bekerülnöm a csapatba.
Egyből nekikezdtünk az agytágításnak, automatizáló tesztelés képzéssel indítottunk. Egy hét java nyelv, aztán 1,5 hónap automatizálás tanulás egy aranyos olasz fiútól, aki jó kis olasz angolt beszél :) ezen a szép 'italianish' nyelven napi 8 órában új robotnyelveket tanulni, hát, kihívás!
Jan 13. Update: Kirúgtak az Accenture-től alatt azonnali felmondással, és indoklást sehogy sem sikerült a HR-esekből kihúznom :( Fejizi tán?? Merre tovább most? 
Újra munkakeresés.. Szóljatok, ha tudtok bármilyen munkát -  kedves olvasók - ha vagytok még egyáltalán..
A nyár és ősz egy másik fontos eseménye, hogy a véletlen összehozott Balatonra menet egy aranyos fiúval, Mikivel, akivel hamar egymásra találtunk. Hozzá osztottak teleautós utazásra.


Régi vágyam is teljesült egyben, kipróbálhattam magam, milyen zenekarban énekelni, ugyanis van egy Rocktöltény nevű - egyelőre hobbi szintű - rock zenekara, ő a basszgitáros és énekes. Egy-két próbán dünnyögtem már kicsit a mikrofonba, pl Greendayt! :)
Likeoljátok őket FB-on és gyertek koncertre! Itt egy számuk: 


El kellett jönnöm rövid határidővel a Jókai utcai albérletből, találtunk egy szép tágas lakáskát a Városligetnél, jó troli összeköttetéssekkel a belvároshoz. Két ünnep között fel is avattuk a barátokkal. Mostmár családias, gyerekes, barátkozós, nyugis egy ilyen avató, nem rúgták ki a ház oldalát. 

Igy zárjuk a 2016. évet, eseménydús volt ez is, főleg munka szempontból. A Karácsonyozás is jól sikerült, szeretek összejönni a rokonokkal ilyenkor. Az anyai ági rokonokat idén itt az új honunkban vendégeltük meg, és elhivtunk másodunkatesókat is. akiket nagyon ritkán látunk, pedig jófej fiúk.

Egészségemről: A csípőm továbbra is fáj, most a jobboldali jobban, Januártól új erővel nekiesek az alternatív gyógymódok kipróbálásának, csak ne kelljen protézis. 
Év összegző kommentek? Nektek hogy telt?

Boldog új 2017-et!
3 megjegyzés:

  1. Folyamatosan nyomon követtem a blogodat, húgom is hasonló betegségben szenvedett, kívánom, hogy rendbe jöjjön az életed, az egészséged és szerencsés 2018-as évet hozzon neked az Új Év.

    VálaszTörlés
  2. Én is vissza vissza néztem a blogodat, szurkoltam , hogy jól legyél s sínen legyenek a dolgaid. Remélem jól vagy!! Buék!!! Mesi

    VálaszTörlés