2016. 02. 24.

Hegyek? -völgyek - sport

Törökbálintos munkám tovább folyik, januártól egy új projekten. Mindent integráljunk egybe egy csodás új rendszerbe - projekt, csakúgy  mint a Telekomban a Pillangó. Csak itt kínaik fejlesztik, akik még kevésbé tudnak angolul. ('The SIM cards to be changed into are in B2B, ... successed ) most még csoszogós tempójú kicsit, aztán ápr-május itt fogunk ülni éjszakáig.

Gergővel különváltak útjaink nemrég. Előjöttek a különbségek köztünk...
Szólóban megint. Ki fogadja el a megváltozott Katit? 

Az albérletemből el kell költözzek május környékén, Bp-re költözik a lakótársam Pécsről állandóra a barátnőjével, hármunknak hosszútávon kicsi lenne a lakás.
Ha tudtok jó áron albérletet nagyjából a Körút vonzáskörzetében, írjatok légyszi!

A kedvem ezzel együtt töretlenül jó azért :)
Megvolt a negyedik transzplant-újjászületésnapom! 
Még megvagyok, ha sántikálósan és vaksin is. Antibiotikumot sem kell már sokáig szednem, még az influenza időszak végéig a biztonság kedvéért. Elkezdtem kapni a gyerekoltásokat végre.

Újra láthatom a csipkés hegyeket nemsokára. Már napok óta ezzel álmodom, vagy félálomban szárnyalok ilyen helyeken. UniConos csapattal megyünk síelni, nemsokára indulunk! Még IQSyses időszakból ismert Kinga kolléganőm lesz a szobatársam.
Izgulok eléggé, hogy fogja bírni a lábam. Fájdogál továbbra is. Van hüttéző wellnesező része is a társaságnak, akik nem is síelnek, hozzájuk mindig csatlakozhatok, ha úgy alakul.
Semmeringre megyünk az osztrákokhoz, ide a szomszédba. Teljes ellátás, bérlet, nagyon jó dolgunk lesz!


Jókis zene is jöhet hozzá

Ez az időszak az elhatározások ideje. Általában ilyenkor kezdek nagyon sportosodni, aztán alább hagy az év folyamán a lelkesedés - visszaolvasva a korábbi bejegyzéseim. A változások kora van.

Több oldalról is gyúrom a csípőm-lábam egészségét.
- Az első a céges jóga, heti kétszer. Hétfő reggel 8-kor ezzel lehet indítani a hetet. Itt az épületben a konditeremben van egy kis tornaterem. Félrehúzkodjuk a pingpong asztalokat, és már mehet is a trikon ászana! (ha leérne a kezem a földig)

- Kitaláltam, hogy a hastánc biztos jó lenne lazítani, erősíteni a beállt csípő izmaimat. Találtam egy hastánc oktató lányt (Zubaidah) Gergely Esztert, unokatesóm járt hozzá. Minden szinten lehet hozzá jelentkezni. Kiscsoportos óráit, az otthonában tartja. Olyan mozdulatokat tanított, nem is gondoltam, hogy ennyi irányban formában lehet "hasat táncoltatni" - azaz csípőt rázni. Beszereztem hozzá egy szép rázókendőt. Csajos társaság, trécselősek, aranyosak :)

- A Miutcánk.hu-ra felírtam, hogy edzőtársat keresek. Innen jött egy fiú, aki heti kétszer 100 hosszt leúszik a Mom uszi 25 méteres medencéjében. No az elég motiváló lesz! Még csak egyszer úsztunk együtt, én úgy 30 hossz után kicsit megszédülve elmentem inkább szaunázni. Kezdésnek jó, folyt.köv!

Szépen tavaszodik közben Budapesten - és Törökbálinton, várom mikor néz be egy szarvas az ablakon itt a pusztában. Jól esik, hogy már nem metsz, hanem simogat a levegő. Talán már nem kell sokáig fázni.
Veletek mi van? Olvastok még?



ui: Vissza is értünk Semmeringről, jelentem még egyben vagyok. Nem nagyon bírta a lábam a kanyarokat, a hosszú pályás lejövetelem inkább küzdés volt, mint élvezet (gyerünk, forduljmárbe, ne rolózz forduljmár, namégegykicst huhh sikerült és nem estem el - kb. ilyen monológgal a fejemben) ez eléggé elszomorított, nem sokat síeltem emiatt.
Azért jutott egy kis hó:



De jót wellneseztem, szauna, jacuzzi, kőzkabin, finom gyönyörűen elkészített ételek, elsőosztályú ellátást kaptunk a szállodában. Sok eddig ismeretlen vagy alig ismert kollégával beszélgettem.
Az ágy nagyon törte a derekam (nehéz a kedvében járni) de ezt leszámítva nagyon jó program volt!

4 megjegyzés:

  1. Én olvaslak, és valamelyik nap gondoltam Rád. :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kati!

    Én is olvaslak, hasonló dolgokon megyek át most, mint te négy éve. Mondtam is a nővéreknek, hogy sok erőt adnak mostani és régebbi írásaid. Innen a Szent László Kórházból sokan, sok nővér (Gyuri, Erzsike) szeretettel gondol rád.
    Engem tervek szerint áprilisban transzplantálnak, tegnap mondták el, félek tőle, de végre látom a kórházi lét végét. De azt is tudom, hogy ez még egy nagy menet lesz.
    Köszönöm az összes írásod! Tényleg nagyon sokat lehet tőled tanulni, és sok erőt lehet belőled meríteni! :)

    Így ismeretlenül is sok puszi és ölelés :)
    Marika

    VálaszTörlés
  3. Naná, hogy olvasunk! Rendszeresen checkolom, hogy mikor írsz, és mindig nagyon megörülök, amikor igen. Lehetne ez gyakrabban! Nagyon nagyon büszke lehetsz magadra Kati, nekem mindig egy megfogalmazhatatlanul szívet melengető érzés olvasni, hogy mi van veled, nagyon örülök, hogy megvagy és hogy ennyi erőd van az élethez! Nagyon jól csinálod, csak így tovább!!! Sok szeretettel: Pollák Eszter a gimiből :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Kati! Olvasom a blogod és jó látni, hogy mennyi energiád van a megújúlásra a munka és magánéletben egyarànt. Csak így tovább! Az írásaidból sikerűlt nekem is erőt meríteni! Engem fél éve transzplantáltak, a feszen is szoktunk csevegni priviben, így biztosan emlékszel rám.

    Béla

    VálaszTörlés