2012. 06. 27.

Gyógyulok és fordulónap

Sziasztok!

Ma van 27-e, Január 27-én kaptam meg az őssejtet a walesi lánytól! Ünnep :)
És gyógyulok és jól érzem magam és minden javul és szerelem van és sok barát és rengeteg támogató! Szépen folyik az élet, minden jó lesz!

Egyszer rendezek egy hatalmas kertipartyt ahova mindenkit meghívok aki valaha kapcsolatba lépett velem ebben az ügyben! rengeteg kedves támogató jó szó! Úgyhogy ne feledkezzetek meg rólam több idő múltján se, nézzetek vissza blogra, FB-ra.

Sok szeretet!

10 megjegyzés:

  1. szia Kati!!
    Csak szeretném, hogy tudd, olvasunk, követünk, sok-sok erőt adsz!
    Mindig könnyű persze más példáján meglátni dolgokat, hogy mi a fontos, mi az ÉLET.. de ami igazán csodálatos dolog, hogy te nem károsultként élsz, éled meg a dolgokat, hanem ilyen szeretet-zsákként!
    Megy érted az ima!
    gyógyöleléspuszi
    Szandrú

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kati!
    Annyira jó érzés, amikor jó híreket kapunk Rólad. Elképzelni sem tudod (bár, lehet, hogy igen), hogy mennyire fontos nekem (nekünk, akik figyelemmel kísérjük a sorsodat)az, hogy melletted lehetünk (legalább, mint szurkolók)ebben a kemény küzdelemben, és Veled örülhetünk az egyre javuló állapotodnak. Ezt a lehetőséget is Tőled kaptuk. Ha Te nem állsz ki a világ elé ilyen bátran, talán soha nem tudjuk meg, hogy mennyire nagyszerű, értékes, derűs és optimista ember vagy...
    Én magam nem vagyok vallásos ugyan, de egyre jobban kezdek hinni az isteni gondviselésben. Lehet, hogy valóban igazságos, és végre Rád nézett. Kívánom, hogy továbbra is vigyázzon Rád. És továbbra is imádkozni fogok, bárhogy csodálkozik is rajtam a világ :-)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok! Ezek szerint az emlékeid is megvannak végre...!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Kati!

    Már többen megköszönték neked, most én is beállok a sorban (és tényleg nem a kerti party reményében... bár szívesen lennék én is meghívott!). Örülök, hogy rátaláltam a blogodra. Sok erőt kapok tőled és rengeteg bátorítást. Meg egyszerűen jól esik olvasni, hogy a szeretet és az összefogás milyen éltető erővel bír!!! Innen köszönöm én is összes ismerősödnek akik szeretnek és támogatnak téged, hogy melletted vannak! És köszönöm neked, hogy megírod a történeted és hogy küzdesz és szeretsz és bátor vagy és hittel és reménnyel teli!!! Drukkolok neked és kívánom, hogy a Jóisten áldása legyen napjaidon! Hajrá :-)

    Kati ;)

    VálaszTörlés
  5. Olyan jó ilyen sok szépet olvasni és az az érzés egyszerűen felemelő, hogy nem csak olvasunk, beszélünk ezekről a csodás dolgokról, hanem ezt megélhetjük, és tapasztaljuk, hogy a szeretetnek és az összefogásnak milyen ereje van, ebben a felgyorsult, hedonista világban :))) És ez egy jelzés nekünk, -mindenkinek aki ennek részévé vált-, hogy mégis ez egy csodás világ!!!!!
    Csak így tovább Kati!!!
    Szeretet!!! <3 <3 <3
    Puszi
    a.

    VálaszTörlés
  6. A földön túli dolgoknak semmi köze ahhoz, hogy meggyógyulsz. Az csak Rajtad, az orvosokon és az elhatározásodon múlik. Ebben segítenek a barátok, rajongók, és köztük én is.

    VálaszTörlés
  7. Szuper olvasni ezeket, mindig annyira örülök a jó híreidnek!
    Hajrá Kati, már nagyon közel vannak azok a hegyek, amiket Andrással kéz a kézben megmásztok!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon vártam már ezt a bejegyzést!

    Sok-sok élettel-élménnyel teli napot kívánunk!

    ...és várjuk a további fejleményeket!

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok! Köszi a kerti party meghívást, de inkább majd menjünk el mászni :-)!

    VálaszTörlés
  10. örülök hogy jobban vagy és sikerül aludnod is!további jó egészséget,és persze ezután is rendszeresen fogom keresni az új bejegyzéseket!/ahogy eddig is/

    VálaszTörlés