2012. 06. 22.

Otthooon!

Sziasztok!!!

És igeeen 2012 június 15. óta itthon vagyok Andrásnál! Épp ezen a héten elutazott, anyukám vigyáz rám, néha barinők, merthogy felügyeletet igényelek.
De olyan jók már az orvosi adataim, hogy  hazaengedtek!!

Hihetetlenül jó végre itt! Nem 4 fal, nem nővérek. persze még fertőtlenített élet, meg gyógyszeradagolás ami nem egyszerű, de rendes ételek, jókat főzünk, most készül a vacsi :)

A család, most épp Mama rengeteget szeretget, masszázsol, sétálunk, mindenféle jóságok.
Aludni még mindig nem nagyon tudok, de javul meg altató, meg amúgy is hamar világosodik, mert ráadásul még NYÁR is van! Láttátok a vihart tegnap éjszaka?

Boldog Szentiván éjt vasárnapra!

Szeretet


 Végre a szobácska!

 GyogyókMár ilyet is ehetek!

10 megjegyzés:

 1. Nagyon örülök, hogy otthon vagy! Egyél és pihenj jókat! :)

  VálaszTörlés
 2. Szia Kati!Nagyon vártam már a bejegyzésed! Érezd magad jól újra otthon! Klassz, hogy észre veszed a szépet, és jót, azt is amit nem mindenki lát meg!:)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon örülök, hogy ilyen jó híreid vannak!!! Az otthoni légkör csodákra képes!

  VálaszTörlés
 4. Szia Kati! Hurrááááááá - újra otthon! Érezd jól magad, s engedd, hogy kényeztessenek :-)

  VálaszTörlés
 5. Szia Kati!én is nagyon vártam már a bejegyzésed,rendszeresen olvasom mindet!örülök hogy otthon vagy,további minden jót kívánok!

  VálaszTörlés
 6. Kedves Kati! Te Drága Gyermek!
  Kimondhatatlanul örülök, hogy végre eljutottatok idáig a gyógykezelésben, hogy haza engedtek. Ez rendkívül jó hír, ez azt jelenti, hogy orvosilag végre valóban elismerték, hogy jó úton vagy az igazi gyógyulás felé...
  Mondd meg édesanyádnak, hogy "bekészítettem a kávéfőzőt" az igazi, gondtalan kávézáshoz, amikor felszabadultan, nevetgélve fogunk kávézni, mert már nem kell aggódnia miattad... Az aggódást ugyan soha nem hagyjuk abba, ha a gyerekeinkről van szó, de az aggodalomnak nem mindegy, hogy mi az oka. A Te betegséged mellett eltörpül az anyák szokásos aggodalmainak az oka...
  Szeretünk, drukkolunk Neked, és biztos vagyok benne, hogy ismét egészségesen indulsz "harcba" úgy a munkahelyi problémák ellen, mint a zord hegyek meghódításának :-))) Hajrá! Puszi: Judit

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm nagyon kedves szavaidat!

   Mamával telefonon tudsz kávézást egyeztetni :)

   Nagyon jó hogy ennyien drukkoltok és velem vagytok! Egyszer szervezek egy nagy sátrazós kertipartyt ahol mindenki ott lesz!
   Jó éjszakát
   sok puszi
   Kati
   Kati

   Törlés
  2. De jó!!! Már alig várom! :)

   Törlés
 7. Látod, látod! Milyen sokan vagyunk, akinek fontos vagy!Katren

  VálaszTörlés
 8. Húú, de vártam már ezt a bejegyzésedet!Szép napot és sok energiát kívánok!

  VálaszTörlés