2012. 05. 27.

lassan a jelenben

Végre sikerült újra netet csiholni a gépemre. Említett emlékezet kihagyásom az összes belépési kódra is kihatott, tehát nem tudtam használni a mobilstickes netet. Kaptam újat, de ahhoz meg nem jár automatikusan chip, külön kell még venni.. Addig nyomkodtam a telefonom, amíg sikerült a benne lévő 3G-t megosztani a laptoppal ma reggelre. Szóval bonyi ez az online kommunikáció :)

Jé, eltűntek a megjegyzések! Pedig nagyon sokan írtatok az előző posztra, annyira jól esett! Olvassatok továbbra is :)

Mondhatni, egyébként jól vagyok, köhögés enyhül, csak reggel van, aludni azért még nem nagyon tudok. Tisztul a fejem, az összezavarodottság nagyon jó alkalom lett arra, hogy visszaolvassak régi dolgokat, (sms, e-mail, napló) sok fotót nézegessek és minden látogatót arra kérek, meséljen a kapcsolatunkról, történetünkről. Hogy találkoztunk, mit kell a többi barátról tudni stb. Egész alap dolgokat is el kell mondaniuk, de nem baj. Azt mondják itt az okosok, visszajön minden emlék.

A tudatzavar oka pedig halántéki agyhártya gyulladás. Voltam MR-en (nagy gépbe befekvős) és EEG-n is (érzékelőket a fejemre rakós) Nem súlyos, gyógyszerekkel mulasztható.


Nyugtató a gyönyörű telepített park az épület mellett, néha kimegyek sétálni a kinti körerkélyre:



Kaptam gyereknapra, itt virít az ajtóm előtt:

Szóval gyógyulgatok, nagyon jó érzés, hogy gondoltok rám.
Jöjjön a mai nap, családdal, agytisztitással, sok infúzióval, remélem jófej nappalis nővérrel.

Boldog pünkösdöt!

10 megjegyzés:

  1. Szia! Annyira vártam az új bejegyzést...főleg mert reméltem már otthonról írod. Sajnálom, hogy még mindig kórház.

    Sokat gondolunk Rád!

    VálaszTörlés
  2. Erdekes erzes lehet, h csak limitaltan vannak emlekeid. Amig az okosok altal megigert emlekek visszam nem allnak, addig mindennek az ujdonsag oromevel fogsz orulni. :) Annyira nem is rossz, ugye? Rendszeresen olvasom a bejegyzeseidet, es mindig nagyon orulok amikor latom, h irtal. Gyujtogesd csak szepen az erodet, h hamarosan ismet a termeszetben barangolhas!

    VálaszTörlés
  3. Szia Kati!!!

    Mindig izgatottan várjuk az új bejegyzéseidet,drukkolunk,szorítunk és Veled vagyunk. Csak ilyen erősen továbbra is!!!
    Horváth Zsófi

    VálaszTörlés
  4. Szia Drága Katika!

    Nagyon örülök,hogy jobban vagy. A munkahelyeden mindannyian nagyon szorítottunk a gyógyulásod érdekében. Reméljük az alvási problémáid is mihamarabb megfognak szűnni és nemsokára haza mehetsz Andrásodhoz.


    Ezermillió puszit küld az IQSYS-es "pót"anyud!

    VálaszTörlés
  5. Kedves Kati!

    Minden nap eljövök a honlapra, hogy megnézzem mi újság Veled. Orvos vagyok, a pályám elején járok. Nekem nagyon tanulságos, emberileg-szakmailag megindító, ahogy megosztod az élményeid-érzéseid a betegség-, és most már a "gyógyuláslefolyással" kapcsolatban. Köszönöm. Nagyon szorítok Neked, hogy mielőbb teljesen felépülj! J.

    VálaszTörlés
  6. De jó, hogy újra írtál! Hajrá, gyógyulj gondolok Rád! B.

    VálaszTörlés
  7. boldog pünkösdöt (utólag)!

    VálaszTörlés
  8. Szia Kati!

    Olvasom a bejegyzéseid és nagyon BÍZOM BENNED!

    Fruzsi

    VálaszTörlés
  9. Kati!
    Szeretnem azt irni, hogy egymillio eve vagyunk jo baratnok, de sajnos az nem lenne igaz. Szeretnem azt mondani, hogy kozom van a veled torteno dolgokhoz, hogy a gyogyulasodban barmilyen szerepem lenne...viszont ez sem lenne igaz. Havonta egy-ket alkalommal meglatogatom az oldalat, s megremulok, amikor nehany napig nincsen uj bejegyzes. Hetekig izgultam erted, hogy talaljanak neked donort, es igazsag szerint nem hittem, hogy sikerulni fog. Ma mar bant a gondolat, hogy ilyen kishitu voltam. Neha nem ertem, honnan merited ezt a foldontuli erot...
    Sokkal tobben vagyunk mi, mint gondolnad. Mi, kivulallok, akiket sosem ismertel, viszont ismeroseid ismeroseikent ertesultunk a megprobaltatasaidrol, es mar tudjuk, ki az a hontikati. En mar joval a betegseged elott is hallottam a neved, fogalmam sincs minek kapcsan, de irigyseggel vegyitett elismero megjegyzesek kisereteben. Ma mar tudom, hogy minden tiszteletet megerdemelsz! Mindezt, emelt fovel, humorral , ertelemmel es erzelemmel vegyitve, a mai napig pozitivan...
    Most mar gyogyulj meg mihamarabb, de tenyleg!
    Tisztelettel!
    Egy ismeros ismerose

    VálaszTörlés
  10. Köszönöm a sok jó szót! Ma van az agyzsibim csucspontja. Megprobálok majd blogbejegyzést irni, egyelöre pihi.
    Hálás vagyok hogy velem vagytok

    VálaszTörlés