2012. 05. 06.

1 0 0

100 100 100 !!!
Bárhogy nézem a naptárat, ma vagyok hivatalos számítás szerint 100 napos (hudeciki ha elszámoltam 20-szorra :) ) hiszen amikor lefolyt az őssejt, az volt a 0. nap. Vagy tegnap :)



Forduló ez, orvosilag is, ha eddig nem jöttek elő komoly bajok, most lecsökken a statisztikai lehetőségük. Ezért van ilyenkor nagyobb átvizsgálás, ld. deréklyukasztás.
A köhögés és a gyógyszerállítgató időszak miatt nálam nem pörögnek a dobok annyira el is tolja gondolom. De azért ez már valami, jól vagyok, sikerült elérni az első szintet ezen szép betegség gyógyulásához. Örök hála a walesi lánynak.

Összefoglalva az időszakot: gyógyszer mellékhatás, fertőtlenítés, főzés - evés szépségei, és a végén köhögés. Máshogy  képzeltem.

Előre tovább! Hogy fog érni a 200.? Valamikor augusztus közepén



8 megjegyzés:

  1. Gratula a 100 hoz!
    Még sok száz a négyzeten szászor százat!

    VálaszTörlés
  2. Igen a bűvös 100-as...nagy lépés!
    Bár sok különbséget én sem éreztem...mert a szigor továbbra is maradt, sőt berögzült a mindent mosni, fertőtleníteni, óvatosnak lenni...rutinná vált.
    Neked most ez a feladatod: vigyázni és figyelni magadra és gyógyulni!!!Szorítok Neked!
    Legyen szép napod!!!

    VálaszTörlés
  3. Drága Katika! Gratulálunk nagyon-nagyon ügyes vagy!A 200. napon szeretettel várunk az irodába egy rövid látogatás erejéig!
    Ezermillió puszi

    VálaszTörlés
  4. Jujj de jó,nagyon örülök,meglásd jól leszel!Sok erőt kívánok és továbbra is gondolok rád így ismeretlenül.
    Üdv:V.Andi

    VálaszTörlés
  5. Szia Kata!
    Ma voltam az ambulancián, felmentem az emeletekre is, de nem voltam nagyon bátor. :-) Remélem minden rendben van, vigyázz magadra! :-)

    VálaszTörlés
  6. Drága Kati!
    Szívből gratulálok a magam és a honlapom olvasóinak nevében, mert a blogomon ahol a tiéd posztol nagyon szép számban nézik a híreket felőled.
    Lillafüreden voltunk a négy napos hétvégén és néztem a sziklamászókat, akik egy helyre kis játszóteret eszkábáltak a gyerekeiknek és arra gondoltam, hogy nemsokára te is láthatod majd mindezeket. Úgyhogy az új bejegyzést (Happy 100) olvasva biztatnálak: vár Felsőhámor, a nagy fehér szikla és a boldogság! Szeretettel Izzie.
    http://izoldejohannsen.ucoz.hu/

    VálaszTörlés
  7. Csak így tovább! Drukkolok nagyon ismeretlenül is :)

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok! Nagyon jól csinálod! :)

    VálaszTörlés