2012. 01. 18.

Walesi bárdok komming!!!



Hát elkezdődött.. Felcsillant a remény :) elkezdődtek a kivizsgálások (pl: szemész CT, UH, Fül-Orr-Gége), úgy tűnik létezik valahol a világban eléggé egyező donor! 12 pontos fő egyezésből 12, és az alzászlócskák egyezése is elég nagy. Persze még nincs itt az őssejtes zacsi. Addig bármi történhet. De várok rá szeretettel! Repüljön ide hamar, és ne essen hasra a nővér vele a folyosón...

Akinek vére az ereimben csörgedezhet: (hmmm nem sokat tudok róla, ez a szabály)

wales
lány
22 éves
egészséges, nem volt még nagy betegsége
76 kg
B+
talán rá hasonlít

jó hely lehet Cardiff :) (walesiül Caerdydd)
izgulok
pénteken fekszem be újra a kórházba. 4 nap sugár, egy nap kemó. Drukkoljatok, láthatáron az újjászületés!!!
Köszönöm mindenkinek aki jelentkezett donornak, menjetek továbbra is, látjátok, van remény az egyezésre! Valaki pont a ti HLA-tokra vár, csak nem vezet blogot... De attól még hozzám hasonlóan az élete függ tőle!
Vért továbbra is sokat fogok kapni, hiszen a saját csontvelőm egy darabig nem termel majd. Ha tényleg elkezdődik... Szóval donor mellett minden véradóra szükség van! Menjetek, várnak az OVSZ-es kedves nénik.

Ma egyébként felhívott a vérellátótól egy bácsi, hogy menjek mán el vért adni, mert rosszul áll az országos vérkészlet. Mondtam, hogy sajnos már nem aktuális, inkább nekem kellene. Bekerült a megjegyzésbe a nevem mellé, hogy többet ne zaklassanak.


19 megjegyzés:

  1. Huuu, Kata! Ez nagyon-nagyon jó hír! Erre a bejegyzésre vártam már! Remélem minél hamarabb átesel a kezeléseken és hamarosan teljesen egészséges leszel! Kitartás!

    VálaszTörlés
  2. Drága Katika! A jó Isten meghallgatta az imáimat:)Köszönöm.
    Drukkolok, hogy mihamarabb megtörténjen a transzplantáció. Látod a töretlen kitartásodnak megszületett az eredménye és már körvonalazódik az alagút vége.
    Ajánlom Zeffer András: Őssejt és Rock and Roll című könyvét! "A nemrégen leukémiából felgyógyult Hammond virtuóz, akit legtöbben a P.Mobil, a TRB, vagy az általa létrehozott MOBILMÁNIA zenekarokból ismernek, könyv formájában is megjelentette azt a naplót, amit kórházi kezelése, a steril boxban eltöltött idő alatt írt. A könyvben megszólalnak orvosok, rajongók és családtagok is."

    További köszönettel tartozom Istennek,hogy Andrást társként melléd vezérelte:)

    Ezermillió puszi
    Ildikó

    VálaszTörlés
  3. Kati, ez csodás HÍR!!! :)

    Eddig is sokat gondoltam Rád imáimban, ezután is ezt teszem majd...

    Sok erőt és kitartást az újjászületéshez! ;)

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Engem is nagyon megfogott a cikkben belőled áradó optimizmus!
    Sajnos velem az élet egyéb területén bánt el a sors keze, csődben van a cégem, mely a biztos megélhetést jelentette gyermekeimnek és családomnak. Én is küzdök, nagyon nehéz. Ennek ellenére bízok abban,hogy van kiút minden mély gödörből, nagyon drukkolok neked,hogy győzzél!
    Ne feledd: minden felhő mögött ott van a ragyogó napsütés, minden sötét éjszakát egy világos nap követ!!!!
    Zita

    VálaszTörlés
  5. Kati!
    Csodálatos hír!!!
    Olvasóim és íróbarátaim segítségével remélem újabb ezrekhez jut el a blogod mert honlapjainkon szabad átjárás van egyikünktől a másikig.
    És hol máshol kereshetnénk jobb véradókat, mint a vámpír-fanok közösségében :D
    Szeretettel Izzie
    http://izoldejohannsen.blogspot.com/
    http://izoldejohannsen.ucoz.hu/blog/verkepzodom_blog/2012-01-19-16

    VálaszTörlés
  6. Azt hiszem ennél szebb és jobb hírt, nem kaphattál! Drukkolok Neked!:))))

    Szilvi

    VálaszTörlés
  7. Kati, Cardiff szuper hely, ilyen helyről csak szuper vér jöhet! :)

    VálaszTörlés
  8. @Babahami: hát még milyen szuper őssejtek fognak jönni :)

    VálaszTörlés
  9. El sem hiszem, Kati :) Már egy csomószor azon vettem észre magam, hogy kiálltam az ablakba, a dermesztő hidegbe és azon gondolkodtam, hogy megérdemled az esélyt. Nagyon drukkolok, de úgyis sikerül, csakis rajtad múlik :)

    VálaszTörlés
  10. CArdiff Swahnsee-hez közel egy igen hangulatos tengerparti kisváros Walesben. '987-ben legalábbis még kisváros volt, azóta persze megnőhetett. Környékben rekultivált bányák. A lakosok zöme barnahajú, kicsit kreool welsh, erősen hasonlítanak fazonjukban ránk. Szívélyeségük és vendégszeretetük is inkább a régi magyar viszonyuláshoz áll közel, mint a távolságtartóbb angolszász népekéhez. Kati, és még a vércsoport is, a B+ ( enyém is az, vércsoport ikrek leszünk) a nálunk, és tőlünk keletebbre élő népek között gyakrabban előforduló fajta. jókor, jó helyről, ország-kompatibilis vércsoport. Szuper!! Az azért kár, hogy nem ismerhetitek meg egymást a szigorú szabályok miatt. Pedig biztosan örömmel ölelnétek át egymást, miután mindenen túl vagy....Sok puszik, ZSuzsi

    VálaszTörlés
  11. Szia Kata!
    http://www.youtube.com/watch?v=skvqxD_YPKM
    Veled vagyunk.
    Ölelés Tímea

    VálaszTörlés
  12. lovely, csókoltatom Edward királyt! Egyébként kedvenc mentőkérdésem a magyar irodalom érettségin: mekkora egy walesi bárd? :)

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    A Nők Lapjában olvastam rólad, azért írok, mert sorstársak vagyunk, az én második születésnapom 2005. augusztus 9-én volt, akkor kaptam csontvelői őssejteket egy olasz fiútól Pescarából. Nagyon szurkolok neked, mert nehéz időszakokat éltél át és még sok minden vár. Fogadj szót a dokiknak és ne egyél semmilyen "bio, natúr, temészetes, ősi" gyógyhatású cuccot! Amikor ezeket kitalálták, emberek még nem voltak olyan állapotban, mint Te most. Csak az hat, amit bent adnak, ezt én a saját bőrömön tapasztaltam ki.
    Nem egyszerű, de meg lehet gyógyulni, én dolgozom, jószerivel tünetmentes vagyok! Te is az leszel, csak ki kell bírni és küzdeni! Nagyon szurkolok neked így ismeretlenül is, ha akarod majd beszélgethetünk. Szeretettel: Monika

    VálaszTörlés
  14. Kis madárkám Olvastam a kemoról, és a sugárról. Őszintén? nem is tudtam, hogy ezeket kapod most. Jó hogy ilyen könnyen állsz hozzá, csakis így lehet! Én 12 kemót kaptam, és 27 sugarat. Végig csináltam, tök egyedül. Édes vagy, hogy a saját bajod mellett másokra is gondolsz. Ezt a sport is teszi, amit csinálsz, hisz ott csakis egymásra utaltság van, és megtanulja az ember, hogy ne csak magával törődjön.Az én fiaim is "másztak" aztán valahogy a munka és a sors úgy hozta, tán pont az én betegségem, hogy lassan kimaradt az életünkből. Így írom, hogy életünkből, mert roppant büszke voltam rájuk, és féltem is minden egyes mászásnál, gyakorlásnál. Mi Miskolcon élünk, fő tanyánk, a hámori nagy fal volt./Edzőfal/.Boldog éveim voltak azok. Amellett, hogy ők másztak, én etettem, beszélgettem, és "gyalogosan" másztam, a környék szépségeit. Inne tán a hatalmas nagy természetszeretetem, óvásom. Írok blogokat, ha van kedved olvasgathatsz bele! A természetvédő blogom: Meg fog halni a Föld?selyemmajom blogspot.com , s mivel elég lelkizős vagyok, van egy lelkizős is, ez a Primula imola blogspot.com No csak olvasnivaló hiján. Nagyon, nagyon izgulok érted, mi is lenne, ha én egyszer nem izgulnék, valaki, vagy valami miatt, ám én már csak ilyen vagyok. Légy jó kislány, ne tömd azért nagyon magadat,bár gondolom nem is tudod, nem tudom a kemora hogyan reagálsz? Én a az előzetes infók ellenére, jól bírtam. A sugárnak még ma is van mellékhatása, ám ezt már a kor teszi. Kintről 60, bent úgy kb. 30 vagyok.Mármint lélektanilag. Miután elég későn írom e sorokat, menj szépen alukálni, mert a pihenés elengedhetetlen.Én 8 éve, megvagyok, hol jól, hol kevésbé jól, elkeserít néha, hogy azért már nincs annyi elöttem, mint a hátam mögött, ám igyekszem nem gondolni rá. Sok jóéjt puszit küldök

    VálaszTörlés
  15. Szia Kati!
    Nagyon örülök a jó hírnek, sokat gondolok rád így ismeretlenül is. Kitartást, sok erőt kívánok. Nemsokára csak egy rossz emlék lesz ez a pár hónap. Ne félj a kezelésektől, nagyon vigyáznak rád az orvosok, nővérek és egy ország drukkol neked. Mindenki küldi az imát Jedi-erőt és energia gombócokat.
    puszi: Kata

    VálaszTörlés
  16. Kata - egy másik2022. július 28. 7:20

    Eltelt 10 év.
    Amikor kezdted a blogod, akkortájt jelentkeztem a regiszterbe.
    Kb. mikor zártad a blogot, az én vérem akkor küldték ki utolsó vizsgálatra.
    Ha minden jól megy, jövő szerdán viszik az őssejtjeim, egy 34 éves ausztrál fiú várja.
    Talán pont így. :)

    VálaszTörlés