2012. 01. 25.

Boxolódás kezdődik

Holnap, ahogy már írtam, kékfény után költözöm a steril karanténba! Úgy döntöttem el sem kezdem a szívszorongató fado-ba kezdeni, hogy hello világ meg hello szabadság napsütés. Időszakosra tervezem, úgy 3-4 hét :) ha több lesz, még szebben kitavaszodik addigra! Közben meg nagyon kedves nővérek és hozzáértő orvosok vigyáznak majd rám, lesik minden szavamat, bajomra gyógyírt találnak.

Ezt a mélyinterjús videót még decemberben találtam, van benne szívszorongató rész, meg buta kérdések, de sok infó is. Tévé.. Nálam jók a kilátások, ne izguljatok, csak drukkoljatok jóóól jóól! :)
Kriván doktor a gyerek transzplant vezetője, de már beszélt hatalmas média karrierem egy adásában is, ha néztétek. Összeszokott csapat a felnőtt osztályon is! És majd otthon is :)
Jajdejó lesz!


Találtam egy Tari Annamária cikket is, nagyon tipikus szicológusssssss, ha van kedv olvasni

Holnap!
Írok este meg fotózok is új szobát!

1 megjegyzés:

  1. Katám Alig vártam, hogy hazaérjek, mert már azt hittem, hogy csöpögsz! Olvasom jó a hangulatod, várom a képeket, és a dátumot, hogy mikor tartasz be nekik?A vénádra gondoltam, odamegy a lé ugye? Délután ill. délben, elvitt a fiam bevásárolni /hétvégi, sok éhes száj, még a menynek valóm is/ csomagok sorban leadva, ki hol lakik, s aztán irány haza, föl már csaknem négykézláb jöttem! El tudok fáradni. Na ,ez az igazság! No azért nem mai csirke vagyok én már, és a fájdalomcsillapítóm sem vettem rendesen be, csak egy felet, nem gondoltam, hogy ennyien lesznek a boltikában.Most azon izgulok, hogy mi lesz velem, mert hétfőn én is fekszem be,/csak egy kis tavaszi javítás/ és akkkor, hogyan is fogok én tudni rólad. Nincs lapi topim, és ezt a böhömöt, nem vihetem magammal. Na majd kitalálok valamit! Adig is erőt, egészséget!!!! Buba

    VálaszTörlés