2012. 01. 26.

Újjászületés várható időpontja HOLNAP!!! 2012.01.26.

Megvolt az utolsó látogatásom a szépséges parkos budai onkológián. Minden rendben. Visszatérve gyors szundi, alvás, és már jött is a költöztető néni, hozta fel a cucomat. A család épp akkor érkezett. Csak rövid "búcsú" fért bele. Bár elég érintésfüggő vagyok, nem hiszem hogy nehezen fogom viselni az elzártságot.

A legfontosabb, HOLNAP JÖN AZ ÉLETETADÓ ŐSSEJT!! Most hozza a futár. Kedves kedves walesi lány, annyit gondolok rá! Pontos időpontot megírom.

A szoba piciny, mosdás van ,eg cacsis cserélős wc, minden fóliázott, meg kell tanulnom még hogy mit hova milyen sorrendbe öntsem.


Felső beadóablak kaja és gyógyszerek, alső kiadó ablak, végtermékek :)


Steril víz steril mosakodó, no fogmosás.
Íme két kezdetleges panoráma:


10h-ig lehet aznapra kaját hozni, akkor még aznap megkapom kivéve hétvégén. Látogatni is, gyertek, pontosabban az oly sokat emlegetett integetés következik :) 3., felső emelet, 8as szoba! Cuki redőnnyel tudok a pilláitok elé tárulni! A nővérek kedvesek, mindent elmondanak akár többször is. Bátai doktor egyre lágyultabb :)
Helyi steril csirkepaprikás is elmegy kategória. A szájseb, fekély lesz a legrosszabb, de erre fel vagyok készülve. Mégis nehéz enni, ha az ember szájában nincs bőr :) Egy közös kezelőből két szoba nyílik, sóval átlátok a szomszédomhoz Renihez. Cuki lány, egy fél órát kiművelt a napi dolgokról várható kellemetlenségekről

Őserő mindent elsöprő drukkolásotokat indítsátok holnaptól teljes gázzal! Szeret, megtapad, jóban leszünk nem bántjuk egymást, élünk és virulunk együtt, Wales és Bp
Sokat sokat gondolok rátok

És egy fotó utólag beszúrva: itt csöpögött a zacskónyi csoda :)


Ilyen voltam
Hmm ez érdekes, a cuki baba helyett  felboncoló kép lett itt, hát akkor ilyen voltam és ilyen leszek, mint itt balra :) Csak közben eltelik még egy kis idő.

Gyertek velem kirándulni!

13 megjegyzés:

  1. Kedves Katám Olvasom soraid, és nagyony nagyon drukkolok neked! Küldöm, az "Őserőt" a pozitív energiát, az Erőt,és a gondolat erejével minden jót, ami csak a hasznodra lehet. Nagyon aggódom, ám ilyen erős csajért minek. Úgyis sikerül neki minden mint a karikacsapás! Ugye te is így gondolod? Tudod a gondolat és a lélek ereje együtt, csodákra képes! Veled vagyok gondolatban, akkor is, ha épp nem téged olvaslak!Puszit nem adhatok, hát miilliós erőt és kitartó türelmet Buba

    VálaszTörlés
  2. A képedre azt írod ilyen voltam! Tudd meg ilyen is leszel, csak légy türelmes! Buba

    VálaszTörlés
  3. Drága Kata, rám számíthatsz, szorítok neked, légy erős! Minden rendben lesz, higgy benne! Ismeretlenül is ölellek! :)

    VálaszTörlés
  4. Szorítunk, drukkolunk, imádkozunk és sok-sok pozitív energiát, gondolatot, szeretetet és ölelést küldünk neked és az új őssejtjeidnek!!! Puszi
    A.

    VálaszTörlés
  5. Ma, ma, ma! Minden pindur sejt csipkedje magat, mindenkire szukseg van!!!minden rendben lesz Kati!

    VálaszTörlés
  6. Ma van a nagy nap....sokat gondolok rád....drukkolok,izgulok is ...és minden rendben lesz!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Kata! Mint sorstársad (és mint nagylányom - Zeffer Szandra- évfolyamtársának is) szorítok Neked ezerrel!!! Én tavaly decemberben ünnepeltem az "új születésnapom" 5. évfordulóját. Hogy jó kezekben vagy, abban biztos vagyok és ilyen hozzáállással tuti minden rendben lesz! Azóta már remélhetőleg túl vagy a beültetésen, így kívánok Neked BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT és SZÉP ÚJ ÉLETET! Ha bármiben segíthetek, keress, addig is türelem, óvatosság, sok szép gondolat és jó zenék...sok-sok imádság :) üdv: Zeffer András (andras.zeffer@gmail.com )

    VálaszTörlés
  8. Ó, Kati! Annyira örülök! Írj azonnal, ha teheted! Olyan sokat gondolok rád, hogy ha mondanám, el sem hinnéd :) És szerintem felesleges mondanom, hogy szorítok, úgyis tudod :D És neked aztán nem kell mondani, hogy kitartás, mert mindenképpen kitartasz :) ♥
    Egy 14 éves lány

    VálaszTörlés
  9. Kedves Kata! Boldog születésnapot kívánok! Mint sorstársad ( 1 évig vártam donorra, ma kaptam meg az engedélyt a transzplantációra :D ) kísérem veled a folyamatot, és a távolból imádkozom érted. Sok-sok új sejtet kívánok neked!
    Simon Szilvia.

    VálaszTörlés
  10. Katám a mai üzit rossz helyre írtam, ha érdekel utána nézhetsz, azt hiszem a 25.i nap után van írva! Szia mia, erő és minden ami most kell, megy légiúton,gyorspostával! ha minden igaz már túl is vagy a nagyján, most bizti nagyon gyenge vagy,de gondolj azokra akik túlélték a rákot.Pl.rám!Energiaszállítmány elküldve,gondolatok repülnek oda, ahol most vagy, légy jó, és meglátod, mindjárt itt a tavasz! ezer ölelés Buba

    VálaszTörlés
  11. Kedves Kata, ismeretlenül is nagyon drukkolok neked és sokszor eszembe jutsz! Az elejétől fogva olvasom a blogodat, nagyon szorítok neked, hajráhajrá, minden rendben lesz:)))
    Eszti

    VálaszTörlés