2012. 01. 28.

Pay it forward - küldd tovább a szeretetet - Játék!

Kedves olvasóim

Boldog vagyok, az újjáépülés útján lépdelek töretlenül!
Ezen alkalomból szeretnélek egymásra gondolós játékra invitálni titeket. Turák Kinga Kulínáris Ízbombák blogján olvastam. Első ránézésre egy divatjamúlt továbbküldős lánclevél, de azért nekem mégis sokkal közelebb áll a szívemhez.
Hihetetlenül jól esik a sok kedves bíztatás és drukkolás amit tőletek kapok! Így azt gondoltam akinek van kedve, száljon be a továbbküldözgetésbe, hogy messzire elérjen a lendületünk.
A feladat annyi, hogy találnom kell 5 embert, aki jelentkezik/kommentel itt a blogon (elsőként) és ők kapnak tőlem valami igazi Katis kézzel készített meglepetést, cserébe vállalják, hogy ők is kiposztolják, és találnak még 5-öt akiknek ők küldenek valamilyen apróságot, és így gyűrűzik tovább. Asszem volt egy ilyen film is azzal a cuki kisfiúval.
Ha van kedvetek :) A lényeg, hogy az ajándék 2012. végéig célba érjen.



A játékszabály:
 "Pay it forward 2012...
 I promise to make something handmade for the first five people who comment. They must in turn post this and make something for the first five people who comment on their status. The rules are it has to be handmade by you and they must receive it before 2012 ends... it can be as simple as making a friend a cup of coffee. Don't forget you MUST post this on your status and make something for others!!!

Ez egy láncjáték, amiben megajándékozod valamilyen SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ DOLOGGAL az első öt embert, aki hozzászólásban jelentkezik. Nekik szintén ki kell tenni ezt a posztot, és továbbvinni a játékot, készíteni valamilyen meglepetést az első öt jelentkezőjüknek. Izgalmas, mivel az ajándéknak 2012 vége előtt kell célba érnie, tehát igazán meglepetésszerű lehet! :) Bármilyen egyszerű dologról legyen is szó, a lényeg, hogy saját, szívvel készült ajándék legyen! :)"

8 megjegyzés:

  1. Én leszek az első, ha nem bánod :) Nem tudom, hogy mit kéne megadnom. Lakcímet?
    Egyébként örülök, hogy jól vagy :) Mindjárt a finisben ;)

    VálaszTörlés
  2. Én pedig a második. engem tudod, face-en is elérsz, Árvai Nóri. Éppen most írom a blogbejegyzésemet, amit a Te történeted inspirált:-)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Én eddig ugyan csak "némán" olvastalak, de ha nem bánod szívesen lennék a harmadik. :-) Nagyon örülök, hogy jól vagy!!!

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy végre jóhíreket hallunk felőled:) Mostmár minden rendben lesz!!
    Szeretettel:
    Szofika

    VálaszTörlés
  5. Szia Kata! Mint ahogy már korábban is írtam, nagyon vártam már azt a bejegyzést, hogy megvan a donor! Örülök neki, hogy lassan teljesen egészséges leszel!
    Lehetek én a negyedik?

    VálaszTörlés
  6. Szia Kati!
    Én is a néma olvasók táborába tartozom, de szurkolok Neked ezerrel
    Erős vagy, győzni fogsz! :-)
    No és akkor én lennék a negyedik a sorban

    VálaszTörlés
  7. Úgy tűnik, már lemaradtam a játékról, de sebaj, nem is ez fontos. Sokkal fontosabb az, hogy töretlen a jókedved és erre minden okod meg is van, hiszen napról-napra EGÉSZSÉGESEBB leszel! :)

    VálaszTörlés
  8. Szia Kati,
    Olvasok, szurkolok. És nagyon örülök, hogy Kinga blogjára akadtál, igazi, jó ember. Kovásza egy baráti társaságnak, akik ősszel voltak nálunk kirándulni. Mert kirándulni nagyon szeretnek. Innen ismerem. Akkor nagyon megkedveltem - őt és a többieket is, csupa különböző karakter, akik együtt mégis nagyon jók. Jó érzés tudni, hogy kedves, értékes emberek csak úgy ukmukfukk egymásra találnak. Steril ölelés, virtuálisan-biztonságosan, szia: Schneider Fáni :-)

    VálaszTörlés