2012. 01. 06.

2012 Új év, de vártalak!

Új év, új élet :) remélem hamarosan, új vérrendszerrel egészségesen, megint a nagyvilágban, újra a természetben, a munkában, az emberek között. Hát ezek a terveim :)

Megünnepeltük az óév utolsó, új év első napját, mint ti is mindjájan, gondolom. Szerencsére megengedtem magamnak egy kis engedményt a szobába zártságból és a barátaimmal töltöttem (persze egészségességi részvételi kritériummal), nagyon jó volt, már úgy hiányoztak! Hihetetlen a rengeteg folyamatosan pukkanó tüzijáték felülről, a hegyről nézve! Jó volt a tűzi ellátmány idén, úgy látszik a nép nem sajnálta rá a pénzt, a szabályok is változtak, úgy tudom engedékenyebbek lettek a fényparádéval szemben. És a vendéglátók kaja ellátmánya is fenséges volt, nem is írom le, olyan finom!

Fogadalmam, az van, mert ilyenkor kell valamit fogadni, meg máskor is lehet, amit most megismételünk. Mégpedig nem titok: hogy meggyógyulok!! És kész, nincs más alternatíva.

Az új évben két szívmelengető média esemény is fogadott, már tudtam róluk korábban is:

1. Nők Lapja cikk Kovács-Cohner Róberttől, sokat beszélgettem vele telefonon decemberben :) (beszkennelem hamarost)

2. Magyar Telekom hírlevél arról, hogy támogatták a donorkereséssel és szervezéssel foglalkozó labor alapítványát, tehát azt a szervezetet, ahová mindenki vére kerül a HLA tipizáláshoz, és aki a legtöbbet tehet azért, hogy legyen donorom.


A Nők Lapja cikk sok új emberhez is eljutott, sok régi barátom és mégtöbb ismeretlen segíteni akaró ember keresett meg engem is és a szerkesztőséget is. A cikkben szerepel ez a blog, szóval megint nőtt a látogatottság, napi több ezres kattintás, immár 32 ezer olvasó, köszönöm hogy látogattok virtuálisan!
Bár most nem írok túl gyakran, elnyel a konyha, a könyvek és egyéb tevékenységek - hiszen most van erőm! - de ha bekerülök újra, és majd a steril boxban is nagyobb rendszereséggel fogok, ígérem. Jó lesz visszaolvasni is.
Csak hogy ne múljon el poszt kaja nélkül, az új évben egészségesebb étrendre fogom magunkat. Azért beváltottam még pár tervemet, mint a házi hamburger sok zölddel, vagy az isteni sajttorta, de azért egyre jobban zöldségelünk, sovány húsozunk. Egyre több alternatív gyógymód (persze még mindig sok javaslatot kapok) mond gyógyteákat, és céklalét. Később majd úgyis szigorú lesz a diéta, most majdnem mindent ehetek.

16 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ma olvastam a történeted a Nők lapjában. Szívből kívánok Neked gyors és teljes gyógyulást!
    Ha van kedved, akkor megnézheted az én főzős blogomat is. :)
    Minden jót!

    Üdvözlettel,
    Évi

    VálaszTörlés
  2. Szia Kati! Én is a Nők Lapjában olvastam rólad, és szerettem volna megírni, hogy szorítok neked, és amikor meggyógyulsz, megint olyan szép hajad lesz, mint azelőtt :)
    Sok puszi, és kitartás!
    Saci

    VálaszTörlés
  3. Kedves Kati!
    Én is a Nők Lapjában olvastam Rólad! Örülök, hogy karácsonykor otthon lehettél!:-D Írod, hogy megerősödött az immunrendszered. Mi a párommal nagyon egészségesen élünk!:-D Ez azt jelenti, hogy paleolit étrend szerint kajálunk, szerintem ha van kedved olvass után a neten, hogy mi mindenre jó a paleolit! A másik, ami eszembe jutott a cikkel kapcsolatban, hogy egy szegedi gyermekorvos-természetgyógyász (Dr. Bagi Magdolna) javaslatára kipróbáltuk egy újfajta gyógynövény alapú készítményeket gyártó cég termékeit. Ezek között van egy 21C Immunitiy nevű készítmény, amely hihetetlen jó, vagy inkább brutál jó immunerősítő! Sőt, rákos betegeknek is ezt ajánlja!!!!
    Ha érdekel a dolog, még beszélhetünk róla!
    Remélem minél előbb megmászhatod a hegyedet!:-D
    Kun Kriszta

    VálaszTörlés
  4. Drága Kati!
    Kívánom Neked, hogy nagyon boldog és egészséges legyen az Újéved. A fogadalmak azért vannak, hogy megvalósítsuk őket tűzön-vízen át. Neked sikerülni fog.
    Szeretettel:
    Szofika:)

    VálaszTörlés
  5. Szia Kati!
    A hétvégén voltam agykontroll tanfolyamon és eszembe jutottál, hogy ez Neked is jó lenne. Ott találkoztam Mosolykával és megállapítottuk, hogy Te már szinte alkalmazod is :) Mindenesetre ha van rá lehetőséged szívből ajánlom, mert tényleg döbbenetes, hogy mire képes az elménk. Mosolyka el is határozta, hogy a gyógyulásának sikere példamutató lesz a többi ember számára.
    Boldog Új Évet, Életet!
    Juci

    VálaszTörlés
  6. Szia Kati!

    Mihamarabbi teljes gyogyulast kivanok Neked! Boldog uj eveket!

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Kedves Kati!
    Boldog Új Évet kívánok neked és azt is hogy valóra váljanak az álmaid!
    A Nők Lapjában olvastam a történeted.....én már túl vagyok csv. transzplantáción több mint 2éve.
    Ha bármiben tudok neked segíteni esetleg(tapasztalat...mi hogyan csináltuk stb...)keress meg.

    VálaszTörlés
  9. Drága Katikám Nagyon drukkolok Neked, és kitartás mindenáron. Egyszer én is voltam a te helyzetedben, sokkal idősebben, bár az ember ha fél teljesen mindegy milyen korban teszi. Egy a lényeg: soha ne gondolj arra, hogy nem sikerülhet! Sikerülni fog, mert ezt akarod! Nem? Egyértelmű. Feküdj szépen hanyat, mondd el százszor, ezerszer, míg betölti a tudat tested, lelked,ez csak egy állomás az életemben, és innen is tovább megyek, tán még szebb tájak felé, ameddig eddig jártam. Erőt, sok sok erőt, kívánok neked, szép mosolyod, sokszor jut eszembe, olyan sok bátorságot tükröz! Előre! olvaslak, s még majd írok

    VálaszTörlés
  10. Szia!

    Édesapám olvasta a Nők Lapjában :) a cikkedet,ami nagyon megrendítette.Elmesélte nekem a történetedet és azt gondoltuk,megpróbálnánk segíteni!
    Ha meg tudod mondani,hogyan kell jelentkezni donornak,a megfelelő vizsgálatok megkezdéséhez,akkor megpróbálnánk(hátha benne van valamelyikőnk a 1:10.000-hez arányban!
    Érdeklődni email-ben (nagyzsolt87@freemail.hu) vagy telefonon: 0620-406-6545
    Kitartás!
    Nagy Zsolt

    VálaszTörlés
  11. Szia Kati!

    Édesapám olvasta a Nők Lapja c. újságban :) a történetedet és nagyon megrendítette.
    Megmutatta nekem és elgondolkodtunk rajta,hogy hátha benne vagyunk abban az 1:10.000-es arányban..
    Szóval ha fel tudnád venni a kapcsolatot velünk, a továbbiakban készségesen állunk rendelkezésre,hátha sikerülne segíteni!
    Elérni email-ben(nagyzsolt87@freemail.hu),vagy telefonon,(0620-406-6545) tudsz minket!
    Kitartás!

    Nagy Zsolt

    VálaszTörlés
  12. Szia Kati!

    Édesapám olvasta a Nők Lapja c. újságban :) a történetedet és nagyon megrendítette.
    Megmutatta nekem és elgondolkodtunk rajta,hogy hátha benne vagyunk abban az 1:10.000-es arányban..
    Szóval ha fel tudnád venni a kapcsolatot velünk, a továbbiakban készségesen állunk rendelkezésre!
    Elérni email-ben(nagyzsolt87@freemail.hu),vagy telefonon,(0620-406-6545) tudsz minket!
    Kitartás!

    Nagy Zsolt

    VálaszTörlés
  13. Kedves Kati!

    A Bátor Tábor Alapítvány orvosa írt egy szakácskönyvet, amiben kifejezetten a daganatos/cukorbeteg betegeknek szóló egészséges kaják vannak.
    Nem tudom, kereskedelmi forgalomba hozták-e már, de az alapítványnál biztosan segítenek neked a megszerzésében.
    Kitartást kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  14. Nagyon Boldog Új Évet Neked és még Boldogabbat jövőre és azután és azután és azután....Igazán sok ember drukkol érted és a többiekért, így hát szedd össze magad, fel a fejjel, hajrá!!Jó főzőcskézést!

    VálaszTörlés
  15. Drága Kati!

    Ismeretlenül is nagyon sokat gondolok Rád és a gyógyulásodra. Akit csak tudok, mindenkit arra buzdítok, hogy menjen, adjon vért és egyúttal jelentkezzen őssejt donornak. Mert a rengeteg jókívánság, tanács és együttérzés mellett ez a legfontosabb, ez a legtöbb amit Érted tehetünk :)
    Engem nagyon jó érzéssel tölt el, hogy tegnap óta én is felkerültem a donorlistára. Tisztában vagyok vele, hogy több kizáró tényezője van, de egy 20-30 perces vizsgálat mindenkinek belefér az életébe/idejébe. A szándék kell.
    Hiszem, hogy sokan gondolkodunk így, sokan elmegyünk őssejt donornak, sokunkat találnak egészségesnek, Te pedig hamarosan megkapod a megfelelő donor segítségét.
    Meggyógyulsz, Kati! :)))

    VálaszTörlés
  16. Szia!

    Ma hallottam azt a csodás hírt, hogy találtak megfelelő donort. Nagyon örülök. :) Szorítok és a legjobbakat kívánom Neked! Remélem, tudsz majd írni, hogy mi újság Veled.

    VálaszTörlés