2011. 11. 13.

szülinap délután búcsu a SOTE-től


No hát rengeteg dolog történik
Ma van 27 éve hogy egy hónappal a várt előtt világra jöttem  MÁV kórházban. Hosszú idő, sokminden mögöttem, mégtöbb előttem pl egy újjászületés

Holnap reggel költözöm át a Szt László kórházba. No donor az még nincs, viszont itt a sotén felújítanak. Pedig már úgy megszoktam a szobám,  a kedves nővéreket, a Professzor Asszonyt. De csupa jót hallottam a Lászlóról, jó lesz a levegőváltozás. Állítólag tiszta labirintus.

Ma egyben búcsubuli! Nem csak én kapok ajit, hanem osztunk is, naaagyonfinom süti és bonbon várja a nővéreket a hűtőben 





Pénteken hatalmas meglepit kaptam az IQSYS-es munkatársaimtól! Eljöttek mind az ablakom alá boldog szülinapot kívánni!! Minden közvetlen munkatársam, még a főnök - András (Koma) és az indiai-magyar nagyfőnök Gupta Sanjay is!!!


És kaptam a cégtől egy céges legújabb Samsung Galaxy 10.1-es Tablet gépet. Mostmár nagyon IT girl leszek (erre biztos van más kifejezés) folyton online! Még tanulgatom :)

Két telefon, az egyik okos, egy laptop és egy táblagép.
Szöveg szerkeszteni még jobb a kis öreg lassú laptopom.

Az ünnepi játékokról írok még, bár mint tegnap. lehet hogy korán alszom. A recepnéző-fejbenfőzős kedvem továbbra is a csúcson, komolyan fontolóra vettem a külön főzőblogot :)

6 megjegyzés:

  1. Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked ismeretlenül is!

    VálaszTörlés
  2. Simánnnn becsempészünk neked egy rezsót a kórházba.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Kata!
    Ismeretlenül is jobbulást kívánok és drukkolok Neked. Kérlek írd meg a blogodon hogy milyen vércsoportod és RH faktorod van, mert ha esetleg ritkábban előforduló talán könnyebben találsz donort így célzottabban.
    Üdv Judit (EllaBella)

    VálaszTörlés
  4. Erőt Neked!! Sajnos még nem adhatok vért, de igyekszem nem gyulladtnak lenni már végre, és megyek! :)

    VálaszTörlés
  5. Szia ITGirl!

    Nagyon csecse a táblagéped :-)))
    Jó tanulást vele! puszi!

    VálaszTörlés
  6. szia Kata
    Nagyon sok szépet kívánok Neked szülinapodra.
    személyes sorsod(szándékosan nem tragédiát írtam, ahogy te se betegséged) on keresztül az elmúlt hetekben rengeteg helyen, facebookon, iwiwen a blogjaimon, élőszóban kiposztoltam a véradás é a donor jelőltség fontosságát, és ennek (is) közönhetően iszonyatosan megnőtt a jelentkezők száma:) (azz RTl, a tv2, a petőfi rádió és számtalan cikk foglalkozoot a témával..)

    VálaszTörlés