2011. 11. 30.

Átmosva

Érdekes gondolatok, változó hangulatok jellemezték az elmúlt pár napomat. Képzeljétek, 16 000-nél is több olvasó nyitotta meg a blogot!! Tényleg tetszik nektek?
ÉS igen!! Vége a csöpögésnek most egy darabig! Belém töltődött, átmosódott, PH egyenlítődött, hidratálódott cukrossal és lúgossal és most nincs egy darab zsinor sem. Még sok lesz, de most pihi. Gondolkoztam, miért viseltem most nehezebben, talán mert szerencsére nincs mellékhatás, nincs mellette gyomor meg fej meg hátfájásom, ami kitölti a gondolataim, így kicsit nehezebb a kötöttség. Főleg ha folyton tart. A szervezetem jótékonyan altatott legalább. De a hátam nyakam azért macskás már. Sicc!

Az esti vacsi melegítéséből visszatértemben elém ugrott teljesen váratlanul egy személymérleg a másik szárnyban. Hát ráálltam és annyit mutatott (még kicsit levonva is) mint még sose :) Minden kedves blogolvasó most azt gondolja, nem baj fejlődjön a gyerek és készüljön a nehéz időszakra, és igazatok van tudom, de akkor is meglepő. Tekintve hogy annyira nem is tudtam most enni pár napig.

Újra kaptam e-mailes jótanácsokat hozzáértő szöveggel, hogy örül az étvágyamnak, de ne ezt, hanem nyersen és párolva és húst alig és zsírosat ne és K-sat ne és kenyeret ne és már várom hogy csenget a kedves kis gyorsbüfés kocsival az erkélyen, hogy hozta a napi menüt, tényleg, egész jól elférne, biztos lenne rá kereslet a sok kiegészítő gyógyhatásújával együtt, hiszen mindenki meg akar gyógyulni, nem csak az osztályon, az egész kórházban! És mivel az itteni menü nem felel meg a követelményeknek, legjobb lenne ha helybe hozna mindent, biztos tud kiváló beszerzési helyeket is sőt még szponzort is.

Ma este Véradás és Őssejtdonorság újra a TV2 Aktívban!!! Szerencsére újra elég objektív lesz, orvosokkal, laborossal, Andrással!! :)
Száraz Dénes A Jóban Rosszban sztárja lett donor, nézzétek! Itt a vágatlan előzetes

5 megjegyzés:

  1. Hehhe nem volt teljes az infó, holnap megint csöpög a lúúúgosíííítttóóó!

    VálaszTörlés
  2. Szia Kata!

    Én ugyan személyesen nem ismerlek, de nagyon szurkolok neked! Várom már azt a bejegyzést, hogy: "Megvan a megfelelő donor!!!" Sajnos valószínűleg nem én vagyok a megfelelő, mert kb. 3 hete voltam őssejtet adni és nem szóltak még:(

    Sokat gondolok Rád és folyamatosan olvasom a blogot!

    Kitartás, szorítok neked!

    Csenge

    VálaszTörlés
  3. A "kiegészítő, gyógyhatású" termékek jelentős része káros is lehet, nem csak felesleges pénzkidobás.
    Mivel, ami a szervezetre erősítően hat az a daganatra is legtöbbször. Másrészt, meg az antioxidánsok, semlegesíthetik, vagy csökkenthetik a kemoterápia hatását.
    Az orvosok legtöbbje jót akar, ha van olyan csodaszer ami TÉNYLEG használ, akkor azt ajánlják, többen is. Beteg ember egy potenciális vevő mindenféle csalónak vagy önmagát is becsapó személynek. Én semmilyen kiegészítőt nem szedtem, és meggyógyultam. Pedig többször volt, hogy mondták, lehet másnapra meghalok. Biológiát tanultam, orvosbiológus szerettem volna lenni, talán emiatt van egy kis rálátásom.

    Az meg a másik, hogy a csodaszerekről a publikáció, a sikerekről csak saját oldalaikon vannak, és nem is igényesek. Nyilván a placebohatás fontos dolog, de akkor is, több betegtársam a kezelések során, panaszkodott, mennyi pénzt dobott ki és nem is hatottak. Ha valami jó, akkor azt az orvosok elismerik, nem kell démonizálni őket, mint sokan teszik azért, hogy a csodaszereiket el tudják adni. Legvisszataszítóbb amit olvastam, amikor valami hülye kenőcsöt adtak el, 12 ezerért, a kétségbeesett apának, aki mindenbe kapaszkodott, a már teljesen legyengült gyermekének, a halálos ágyánál, kihasználva a totális, elmét lelket feloldó kétségbeesést.

    VálaszTörlés
  4. Szia Kati,
    Igen, igen, minden nap olvasom, és várom az új postokat, de a legjobban a jó híreket várom rólad!
    puszi, Fanni

    VálaszTörlés
  5. Kedves Kati!Tényleg jó a blogod.Sok erőt Neked:))))

    VálaszTörlés