2014. 06. 23.

Egy korszak vége - és egy pirospont

Június lett közben. Gyorsan telik már az idő szerencsére. Jajj mennyire is vártam ezt, vére nem 1 nap=1 hét az időérzetem, már az is lehet hogy 1 nap=0,8 nap, amikor nem is fér bele minden :)

Lezárult egy korszak az életemben nemrég. Elköltöztem Andristól a Fészekből. A betegség rányomta a kapcsolatunkra a bélyegét, nem tudott visszaalakulni normális férfi-nő kapcsolattá, megmaradt a gyereknevelős szitu.
Nem is tudom mit írjak. Így alakult. Én szeretnék megváltozni felnőni, nő lenni, ennyit tudok tenni csak. Ilyen vagyok. Nagyon szép és nehéz korszak volt, igazán hálás vagyok Andisnak mindenért!

Egész hamar találtam szobácskát a Vígszínházhoz közel, egy közgázos évfolyamtársamnál. Helyes régi gangos házban a belső udvarra néző kis szobácska. Kedves lakótársam Pécsett dolgozik a hét nagy részében, mégis átvállalja a költségek felét.
Szerencsére jól megtaláltuk a hangot, többször hosszan beszélgettünk esténként az élet nagy dolgiról. Ő is épp válik..
Tartottunk kiscsoportos szobaavatót, itthon volt Márti! Blanka és Orsi is eljött :)



Nusi is járt itthon, náluk sütögettünk és szülinapot ünnepeltünk. Ezúton is Boldogat!


Dórival is hazalátogatott kis időre. Ténlyeg, minden egyetemis egykori bűnbandás barátnővel találkoztam msotanában, így jöttem csak rá! Dejó :) Azért csak erre fújja őket az élet néhanapján, évi egyszer-kétszer.

Nőiesedésem előmozdításáért voltam egy női-táncos-jógás elvonuláson amit egy ált.isk osztálytársam anyukája szervezett. Jó volt nagyon, visszavonulós is, csak kicsit kilógtam a korosztályból lefelé. Igen változatos vot a program, jógáztunk reggel, kézműveztünk, önismereteztünk, mindenféle táncokat tanultunk és együtt főzőcskéztünk, még öltözködési tanácsokat is kaptunk. A helyszín Csórompuszta egy nagyon szép tanyaházas telep, kisházakkal és szép közösségi térrel, kerttel. Annyira ismerős volt a hely, de nem tudok rájönni, tényleg jártam-e ott, vagy csak az emlékezőkém viccel meg.







Munka folyik, áprilistól Dolphin-ezünk nagyban, vagyis a t-mobile webshop új verzióját tesztelem.
Ebben a körben a tartozékokat. Fülhallgatót már kiválóan tudok rendelni tablethez, sőt beparaméterezni is a hozzá tartozó legnépszerűbb termékeket :)


 

A piros pont amit kiosztottam magamnak azért járt, mert tegnap azaz 06.23-án körbebicikliztük a Velencei tavat egy egyetemi haverka-párral hármacskán. 35 km, szóval nem eget renegtő táv, de akkoris olyan jó megérkezni a másik irányból oda ahonnan elindultunk :) És még ülni is tudok ma, pedig a túra előtt és közben is voltak ezirányú kétségeim.. Csobbantunk is tó vize kb 20 fokos, gyorsúszós csobbanásra már épp tűrhető. Tökéletes volt az időjárás huszonpár fok, felhős-napos. A szembeszél zavart csak néha.



Apropó csobbanás: MEHETEK ÚSZNI! Megszűnt ez a korlátozás is. Persze inkább jó vízminőségű uszodába. Ki is próbáltam szombaton a Mom parki uszodát Orsival. Beszédültem a gumisapka és úszószemcsó szoritásától. Azért még vannak agyzsibis utórezgések néha...
METRÓN IS ÜLHETEK!! London egyszer újra talán...
Annyira beláthatatlanul messzinek tűntek ezek a korlátok megszűnése.. És most itt van!
Köszönöm Élet! Köszönöm nektek mindenki!
Hegymászólány boldog, néha szomorkás, próbálgatja az új életet:



Egy Réka nevű lány rámírt FB-on, hogy olvasta a blogom. Ő is leukémiás. A Lászlóban kezelik.
Ő most kapta meg az utolsó adag kemót, nagyon drukkolok neki! Gondoljatok rá szeretettel!
http://enesaleukemia.blogspot.hu/
Nem baj hogy nem emlékszem ezekre az időkre, mikor én éltem át hasonlókat..

1 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy jól vagy, és köszönöm a kedves szavakat!! :) puszi : Réka

    VálaszTörlés