2013. 03. 17.

Február már munka, és Budapest!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoljátok az új bejegyzést. Hát íme! :)

Hát hol is hagytam abba.. A január közepe óta eltelt napok egyértelmű meghatározója a heti három nap munka. Egészen pontosan január 21. óta.

Nagyon jó mobilisnak lenni, orvosi engedélyem van rá, hogy már bkv-zhatok! Kivéve metró. De szerencsére, főleg itt a budai oldalon egész kényelmesen el lehet jutni bárhová metró nélkül. A Budafoki út kb egy óra. És élvezem a bkv-zást! Tudom hogy ez furcsának hat sokatok számára, de érdekesek az emberek - divatirányzatok, fiatalok-idősek, okostelót nyomkodó egyetemisták és fontosemberek.. És Budapest igenis gyönyörű! A 18-as villamos, amivel járok, megy egy kicsit a Duna parton, még kedvenc Közgázomra is rálátok.


Ezek után átszállván és beérvén a T-systemsbe bepittyegtetek a belépő kártyámmal, fel a 3.-ra, és ott vár a gépem szépen a helyemmel az irodában. Már névjegykártyát is kaptam!
A feladataim egyre jobbak, dokformázástól guglizáson át egész kreatívokig. Már a munkahelyi környezet és kollégák miatt is érdemes bejárnom, ahogy kedvenc Ildikó kolléganőm is mondta, már maga a levegő gyógyít! Hétfőtől ő is újra köztünk lesz velem szemben fog ülni :)


A mobilitásnak (is) köszönhetően egyre több régről ismert rég nem látott barátocskámmal - najó nevezzük hivatalosan ismerősnek - találkoztam. A legtöbben vicces módon az általános iskolából kerültek elő. Nem hiába, a Kodály szelleme (vagy inkább szellemisége?) itt tart minket a Moszkva tér közelében. Karádi Julcsi hazalátogatott, Kriszti, Tapi, Tárczi Ádám - Zefi koncert :)

Ja igen a koncertek! Talán ez is a nagy előrehaladásom egyike, hogy voltam BULIZNI! Réka szülinap volt a legjobb! Még Anna is itthon volt! Táncoltam is meg minden, mint a rendes hétköznapi emberek. Alkoholt ugyan nem ihatok – úgyse gondolnám hogy köztelező buliösszetevő – de az az igazság, hogy egyáltalán nem is hiányzik. A finom illatú borba vagy koktélba néha beleszaglászok, az pont elég.
És összesen három  koncert! Két Zeffer András, és egy Tapi, vagyis Krisztián aki a dobol.

Zefi egyébként betegtárs, lánya Szandra évfolyamtársam volt az emlegetett Kodályban. Ismeri az összes dokimat, és meglátogatott annak idején mg a kórházban. Ő is meggyógyult :) Könyvet írt róla: Őssejt és Rock and Roll. 
Biztos hallottatok már a P.Mobil-ról
 
Húú annyi minden történt még! pl Duda Éva társulat modern táncot néztünk, és itthon volt Kriszti egy hétvégére. A kedvenc göndör hajú barátném már az esküvőjére készül és van olyan jó hogy engem is bevon, pl ruhapróbáláshoz. Voltatok már a Körút ruhaszalonjaiban az Oktogonnál? Élmény.. Sellő alak, honnan bővüljön-szűküljön, milyen színárnyalat, milyen vállmegoldás.. Igazi csajos délutánt csaptunk.

 Örülök, hogy tudok már találkozni Veletek városszerte kedveskéim!
Még kiállításon is voltam! Kettőn is! Thorma és Cézanne
Ez a kedvenc Cézanne képem a kiállításról:
Fasor Chantillyban
Még egy csomó minden sztorim van, de nem is akarok itt hosszú felsorolást eszközölni. Még egy fontos persze időrendileg a végére: Újra voltam egy Andris-sítúrán!! A Dolomitok olasz részén, Sestonál. Bár erős osztrák behatás, azért még egykis olasz életérzésből is kijutott! Nagyon jófej volt a csapat, majdnem mindenkit ismertem korábbról is. Amikor a banda nagyrésze keményen csúcsratört én a pályánál maradtam, de mindig találtam haverkát, aki csatlakozott, mert épp nem ment fel velük. Naaagy a pályarendszer, egy nap alatt sem síelhető be.
Itthon aztán részt vettem pár érdekes rendezvényen, mint a NewTech Meetup - a nőnap jegyében :) vagy a szakmarathon első és második napja, szintén Kodályos osztálytárs előadóval. Még talán a baráti köröm is bővülhet ezzel. Engem érdeklő tech és startup témák, jó hogy van pörgés ekörül és már csakúgy fogom magam és elmegyek egy ilyen eseményre!!


2 megjegyzés:

  1. Kedves Kati!

    Várjuk a további bejegyzéseidet. :)
    Vidám napokat!

    Lilla

    VálaszTörlés
  2. KEDVES KATA! Légy szives mesélj magadról, reméljük jól vagy és csak a sok elfoglaltságod miatt hanyagolsz minket. Várjuk bejegyzéseidet! Addig is puszi: Király Olgi

    VálaszTörlés