2012. 05. 27.

lassan a jelenben

Végre sikerült újra netet csiholni a gépemre. Említett emlékezet kihagyásom az összes belépési kódra is kihatott, tehát nem tudtam használni a mobilstickes netet. Kaptam újat, de ahhoz meg nem jár automatikusan chip, külön kell még venni.. Addig nyomkodtam a telefonom, amíg sikerült a benne lévő 3G-t megosztani a laptoppal ma reggelre. Szóval bonyi ez az online kommunikáció :)

Jé, eltűntek a megjegyzések! Pedig nagyon sokan írtatok az előző posztra, annyira jól esett! Olvassatok továbbra is :)

Mondhatni, egyébként jól vagyok, köhögés enyhül, csak reggel van, aludni azért még nem nagyon tudok. Tisztul a fejem, az összezavarodottság nagyon jó alkalom lett arra, hogy visszaolvassak régi dolgokat, (sms, e-mail, napló) sok fotót nézegessek és minden látogatót arra kérek, meséljen a kapcsolatunkról, történetünkről. Hogy találkoztunk, mit kell a többi barátról tudni stb. Egész alap dolgokat is el kell mondaniuk, de nem baj. Azt mondják itt az okosok, visszajön minden emlék.

A tudatzavar oka pedig halántéki agyhártya gyulladás. Voltam MR-en (nagy gépbe befekvős) és EEG-n is (érzékelőket a fejemre rakós) Nem súlyos, gyógyszerekkel mulasztható.


Nyugtató a gyönyörű telepített park az épület mellett, néha kimegyek sétálni a kinti körerkélyre:



Kaptam gyereknapra, itt virít az ajtóm előtt:

Szóval gyógyulgatok, nagyon jó érzés, hogy gondoltok rám.
Jöjjön a mai nap, családdal, agytisztitással, sok infúzióval, remélem jófej nappalis nővérrel.

Boldog pünkösdöt!

2012. 05. 14.

Jelenben csak félig

érdekes élmény volt az elmúlt pár nap. Egy uj gyógyszer miatt elvesztettem a realitásérzékem egy részét. Maradok még egy pár napot bent emiatt is.
 Tudtam csevegni meg mindent csinálni de az agyam egy része egész máshol állapotban volt máshol járt főleg ha egydül voltam. Emlkelnek tűnő álom felvillanások, fura. Mára már jobb, elvette a doki a gyógyzert. De azért az emlékeim még mindig nem az igaziak.
Ugye vissza fognak állni teljesen? Nem tudok aludni 3 napja, nappal néha kicsit.
Megterhelő kicsit a felépülés

2012. 05. 11.

Virológia virág

Az egyik viruskám ma magas érték lett a vérképem sem túl jó szóval mivel megszoktam már itt, keddig még vendégeskedem.. :-(
sajna a köhögésem néha erős, hőemelkedés, esténkét alvás nem nagyon, szóval jó hírek. De jó erőben vagyok tudok üldögélni dumcsizni a vdndégekkel nővérekkel


2012. 05. 09.

Haza

és igeeen! vasárnap hazamehetek! jó lett a ct eredmény!
Addig még kicsit zsibbadok a foszkavírtól kicsit köhécselek csak úgy megyszokásból, de mehetek! Minden nemjó elmúlik egyszer, adjatok sok türelmet és valami időgyorsítót.
A vércukorértékeim már régóta jók,az inzulinban is kapok könnyítést :-)
jó lesz minden

2012. 05. 06.

1 0 0

100 100 100 !!!
Bárhogy nézem a naptárat, ma vagyok hivatalos számítás szerint 100 napos (hudeciki ha elszámoltam 20-szorra :) ) hiszen amikor lefolyt az őssejt, az volt a 0. nap. Vagy tegnap :)



Forduló ez, orvosilag is, ha eddig nem jöttek elő komoly bajok, most lecsökken a statisztikai lehetőségük. Ezért van ilyenkor nagyobb átvizsgálás, ld. deréklyukasztás.
A köhögés és a gyógyszerállítgató időszak miatt nálam nem pörögnek a dobok annyira el is tolja gondolom. De azért ez már valami, jól vagyok, sikerült elérni az első szintet ezen szép betegség gyógyulásához. Örök hála a walesi lánynak.

Összefoglalva az időszakot: gyógyszer mellékhatás, fertőtlenítés, főzés - evés szépségei, és a végén köhögés. Máshogy  képzeltem.

Előre tovább! Hogy fog érni a 200.? Valamikor augusztus közepén



2012. 05. 04.

lyukasztó

Körülbelül egy hétig leszek még itt, a mostani számítás szerint! Utána hazaaa! Egyetlen apró kellemetlenség, hogy ott nem vigyáznak rám a nővérkék, nem adják be az inzulint, magamat kell szurkodni, és persze takarítani-fertőtleníteni és napi 5ször főzni-enni, amihez még nem érzem magam teljesen felkészülve. Persze a család segít :) És még van egy hét, addig gyorsan elmúlik a köhögésem, most újra kapok 3 infúziót még erősíteni az immunrendszerem.


Tegnap kaptam egy új lyukat a csípőmbe, csontvelővétel címen. Már a 100 napos ellenőrzés része, CT biztos lesz még, nem tudom mi más.
Kedvenc Bátai dokibácsim csinálta a biopsziát, a 6. ilyen volt. 3 itt, 3 a SOTÉ-n. Szerencsére itt altatásban vagyis bódításban megy, biztos írtam már róla. Megint teljesen kimaradt az a pár perc, amíg a luk készült. Még egy nagyon jó hatása ennek a bódítónak, hogy egész nap kiválóan lehet tovább bódulni-aludni tőle, és mivel nem nagyon ment az alvás előző éjszaka (inkább köhögtem) ez nagyon jól esett! A nővérke sem zavart csak rám nézett néha és kicserélte az infúziót.
Változó hogy mennyire tudok aludni és inkább este köhögök, vagy napközben.