2012. 11. 22.

Szülinapozás :)

Boldog Szülinap Megvolt! Rengeteg köszöntést kaptam, minden formában Köszönöm! Facebookon kb 150-et és személyesen, telefonon is nagyon sokat :)
Kaptam gyönyörű komoly nős csizmát anyukámtól, szép zöld meleg nadrágot apukámtól. Voltunk a Kodályban (ezért a fotó, megtaláltam az osztályképem!) hallgattam a kórus éneklését, sétáltunk a Lövőház utcán
Andristól pedig: Szülinapi mászást kaptam!! :) És egy gyönyörű Sunto sport órát! Nem is lehetne jobban hozzá kötődő dolog.
Ma pedig megérkezett a messzi Némteo-ból egy csodás túra-pálya léc.

Szombaton zsúroztunk a kedves barátaimmal. Kis esti csevej a legkedvesebbekkel.

Node beszéljenek a fotók!





8 megjegyzés:

  1. Isten éltessen nagyon sokáig!

    VálaszTörlés
  2. Egy nappal megkésve, de BOLDOGSÁGOS SZÜLETÉSNAPOT kívánok! :-)

    VálaszTörlés
  3. Szia Kati! Sok nappal ugyan megkésve, de Isten éltessen sokáig!! Madárcsiripelősen szép hetet kívánok!:))

    VálaszTörlés
  4. tetszik a blogod. követlek is

    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm mindenkinek a köszöntést :)
    Az igazi dátum nov 13. de csak akkor írtam mikor már lefutott a babazsúr is.

    VálaszTörlés
  6. Szia Kata!!!!

    Nagyon sok boldog szülinapot kívánok,és elnézést kérek a késésért!!!Igazából nagyon elfoglalt voltam mostanában. Ígéretet tettem neked, hogy írok, ha lesz fejlemény az "ügyben". Nos, pénteken újra hívtak a véradó állomásról, hogy kellene megint vért adnom, mert az "első szűrőn " átmentem. (csontvelődonornak jelentkeztem, ha nem emlékeznél rám) Dec. 3-án adtam vért (mindig határeset vagyok, mert nem mindig vagyok meg 50 kg), és 7-én pénteken szóltak, hogy kellene hétfőn adnom még. Meg is történt, és most megint várok!!!! Nagyon-nagyon boldog vagyok már így is!!!!! Remélem sikerül, és én leszek 1 a 10000-ből!!!! Most sajna mennem kell, mert a kislányom már vár!!! Még egyszer boldog szülinapot!!! Majd még jelentkezem!!!!

    VálaszTörlés
  7. Tudom, hogy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok Neked sok boldogságot, jó egészséget, és azt, hogy mindent el tudj érni amit szeretnél! :)

    VálaszTörlés
  8. Kedves Kati!
    Remélem az, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztél az azt jelenti, hogy olyannyira hétköznapi lett az életed, hogy úgy gondolod, hogy ez már nem is érdekes... Ha így van, boldog vagyok. Békés, boldog Karácsonyt, reményeid teljesítését hozó boldog új évet kívánok: Judit (Azért nem bánnám, ha igazolnád, hogy valóban "szinte unalmassá vált az életed") :-)

    VálaszTörlés