2012. 10. 26.

Benne vagyunk a tévében!

Médiasztárok lettünk! :)
Mostmár szerencsére a csupa jó hírek miatt és a gyógyulásom története révén keresett meg az RTL Klub, aki egy évvel ezelőtt közzétette a felhívást. A helyszín ugyanaz, ahol Andris tavaly nyilatkozott, a Városmajor parkja. Kicsit bulváros, kicsit kell bele a kötelező romatikus elem, de azért szeretjük :) Látszik ki a jobb beszélőkéjű, én inkább csak kerestem a szavakat.. legalább keveset vágtak be belőle ;)

Azért média mindenképp jó arra, hogy tovább hirdessük: MENJETEK DONORNAK! A listára kerüléshez csak egy kis vér kell. Ha kiválasztanak, a kezelés akkor sem fáj, nem fúrnak, csak egy pár órás vérvétel szerű az egész.
OVSZ őssejt-donor infó

Köszönjük Lilla!

Amit nem hangsúlyoztam eléggé: a párom, a családom és kedves barátaim mellett 1000 köszönet a drága munkatársaimnak és a nagyon kedves és hozzáértő nővéreknek és dokiknak is! És persze a sok ismeretlennek akik támogattak akár csak egy gondolattal!! :)

Ne feledjétek, tavasszal Kati gyógyulós buli valahol a szabadban! Mindenkit szeretettel várok már így előre


11 megjegyzés:

  1. Kedves Kata!
    Jó volt látni, csak így tovább....!!!

    VálaszTörlés
  2. Láttalak én is,én is és örülök!
    Szia!
    Veréb Andi

    VálaszTörlés
  3. Jó volt látni a videót, fantasztikusak vagytok! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Kati!Nagyon is látszik a különbség az arcodon, csak így tovább, jó volt látni Bennetek ( nincs magyar csatornánk a gyerekek miatt, de itt a gépen megnéztelek hang nélkül-bedöglött a hangkártya- az összetartozás ami köztetek van a pároddal hatalmas, rengeteg erőt adtok még az egészséges társaitoknak is, és bizonyára a hasonló gonddal élőknek is.Remélem a példátok jó hatással lesz az emberekre, és bátrabban jelentkeznek majd donornak.Szép napokat, üdv.Mima

    VálaszTörlés
  5. Kati! Nagyon örülök, hogy láthattunk titeket! Csak így tovább, már sínen vagy(tok)!

    Puszi (:

    VálaszTörlés
  6. Helló Kati!!!!
    Én is láttalak a tévében, és miután folyamatosan olvasom az írásaidat nem lepődtem meg a kicsit pufi arcodon. Nagyon jó volt már élőben látni Téged!!! Nem tudom, hogy emlékszel-e még,de írtam már neked, hogy miután először megláttalak a tévében elhatároztam, hogy ha megfelelek jelentkezem donornak. Idén tavasszal sikerült is a donorlistába bekerülni, és a legnagyobb örömömre csütörtökön már hívott is a szentesi véradóállomás (ott jelentkeztem), hogy 30-án menjek be, mert felmerült hasonlóság egy beteggel, és vesznek vért, amit további vizsgálatra küldenek!!! Nem lehet elmondani, hogy mennyire boldog vagyok!!! Tudom, hogy nagyon kicsi az esély az egyezéshez!!!
    Ha mégis úgy alakul, hogy jó vagyok ,akkor még mesélek neked!!!! Én nagyon szeretném!!!!
    Neked pedig kitartást, mert már hamarosan teljesen rendbe jössz!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök Marcsika! Hatalmas érzés lehet!!! Olyan jó hallani, hogy elmentek és van egyezés, és lehet segíteni!
      Köszönöm :)
      Írj, hogy alakult.

      Törlés
    2. Bizony az!!! Ma levettek egy kis ampulla vért, amit felküldtek Budapestre!!!!! Nem tudták megmondani, hogy mikor várható eredmény,de ígérem, hogy ha megtudok valamit írni fogok!!!
      Addig pedig türelem!!!!

      Törlés
  7. Én is láttalak a TV-ben,és örömmel tölt el,hogy láthattalak!
    Minden szépet és jót kívánok Neked/Nektek!
    Ölelellek:Piroska

    VálaszTörlés
  8. Én elég ritkán írok neked, hiszen túl vagy a nehezén. Gondolom már bátorítás nem kell, hiszen olyan szép, és egészségesnek látszó voltál a tv-ben, hogy azt hiszem én is, ha így haladsz tovább, gyógyulttá nyilváníthatlak. Légy jó, és becsüld meg azt amit másodszor kaptál. Nagy dolog ez amikor ezrek halnak meg körülöttünk. Elötted az élet, S ahogy a mondás mondja ,még nem látsz töle semmit. Ám van melletted egy nagyon fontos valaki aki /úgy látom,/ igen kitartó, és nagyon szeret! Ez lényeges a továbbiakban. Nagyon . Majd meglátod. Most nagyon őszinte leszek, /nem tudom az emiledet, erről beszlgettem volna veled egy pár sort/,néha fogsz félni. Én legalábbis féltem, és félek. Nem igaz, hogy elmúlt, vége, s újra egészséges vagy! A félelem néha megbénít, elkeserít, néha még a földre is dönt. Engem legalábbis. Lehet,hogy te más vagy. Én ne tudtam, tudok, szabadulni a ténytől, hogy ez történt velem. Bár idősebb is vagyok, tán nincs már bennem annyi opotimizmus, de én még mindig félek. Néha.Viszont: megfigyeltem, /nem vagyok vallásos/ hogy a leggyengébb pillanatban mindig érkezik egy jel, egy nem is tudom mi, ennek tudom hívni, - JEL , ami újra felállít, és erőssé tesz. Fura dolog ez. Ezek a jelek, nem tudom meghatározni mik, egy kép, egy jelenet, egy hang,egy zene egy dal, de érzem, hogy nekem jött, és értem mit kell gondolnom, hogyan kell csinálnom tovább. És sikerül, mindig sikerül. Ebben a reményben, hogy sok ilyen jelet fogsz kapni, /lehet,hogy nem is kell?,/ hosszú boldog, szerelemmel és boldogsággal teli életet kívánok Buba

    VálaszTörlés
  9. Szia Kati!
    Örülök a boldogságodnak, a javuló egészségednek, gyógyulásodnak. :)
    Továbbra is kitartást kívánok, vidám napokat, szeretetet, jó egészséget!
    Kata

    VálaszTörlés