2012. 09. 01.

Beszámoló és új remények

Hát megvolt az esküvő!

Hihetetlen az egész így visszagondolva. Én voltam a tanu! A legjobb barátnőm esküvőjén! Szép egyenruhában a Duna parton. A barátommal együtt!
 Sok ember között vacsiztunk és ott volt rengeteg ismerős és és...
felsorolni sem tudom :)

Ma pihenőnap. Lassan telik. Aztán kezdődik az élet tovább folytatása, következő cél a munkába visszatérés (mint írtam is)! Az esküvőt jól bírtam, tele vagyok reményekkel a folytatással kapcsolatban. Asszem fontos az embereknek nagyon konkrét célokat kitűzni. Talán erre tanított ez a betegség, ahogy egy barátom ma mondta is. 

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok...Neked is! Menni fog ez, csak így tovább!
    Felénk volt egy kis eső, olyan jól felfrissült minden. Remélem te is érzed : )

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy jól érezted Magad, remek!

    Sok sikert a munkához. Nagyon bátor vagy és céltudatos! Példát lehet Róla venni!

    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Nagyon örülök, hogy jól vagy! Csak így tovább! Azt hiszem, sokan meríthetnek erőt a példádból!
    Jó erősödést!

    Zsuzsi Kecskemétről

    VálaszTörlés
  4. Drága Kiskati!
    Ostoba dolog, hogy - most, miután akár hátra is dőlhetünk megkönnyebbülten, mert egyre jobban vagy - egyre kevesebben, egyre kevesebbszer küldünk üzenetet Neked... Pedig most is fontos vagy - úgy gondolom, hogy - mindannyiunk számára. A kommentek hiánya azt jelenti (jelentheti), hogy "hátradőlt" a világ. Mindenki megnyugodott, örvendezünk a sikerednek, örvendezünk annak, hogy köztünk maradsz épen, egészségesen. A világ jól járt, hogy egy értékes emberrel nem lettünk kevesebben :-)))
    Csak erről elfeledkezünk Téged is tájékoztatni, hogy milyen öröm ez számunkra is. Nos! Hát itt és most bocsánatot kérek, mert magam is "hátradőltem", és nem biztosítottalak arról, hogy még mindig fontos vagy számomra, még mindig nagyon érdekel a sorsod, és, hogy (szinte)naponta benézek ide, hogy tudjam, mi van Veled. Szerintem sokan vagyunk így, ezért arra kérlek, hogy továbbra is vezesd a "naplót", mert sokunkat érdekel a sorsod... (Ha eléggé el nem ítélhető módon nem is gyakran biztosítunk róla...) Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  5. Szia Kati,

    sokszor feljövök ide, hogy biztosan tudjam minden rendben van Veled! Szép napot, jó erősödést!

    VálaszTörlés
  6. szia Kati,

    sokan olvassuk a blogodat, még akkor is, ha nem írunk Neked gyakran!Arra tanítod az olvasókat, hogy mennyi erő rejlik egy nőben, emberben.Köszönjük, és erősödj tovább, rengeteg erőt kívánunk, és jön a gyönyörű tarka ősz, várjuk együtt!

    VálaszTörlés