2012. 07. 27.

Egy kis kedvjavító péntekre

Egy kicsit beleuntam a rámvigyázás, kontrollra járás utáni gyógyszer kiadagolás, nyilvántartás, papírrendezgetés, napszervezés, takarítás témakörbe, a családot is terhelem csak vele. Egy adminisztrátor kellene mellém :)

De gyógyulok és amúgy a kedvem jó, a fejem tiszta, és már aludni is egyre jobban tudok :))
Itt egy jókis videó mára. Ismeritek a flashmob-ot? Nagyon poén szerintem :)


4 megjegyzés:

  1. Kedves Kati!

    Imádom a flashmob-ot, engem is mindig feldob, nagyon jó választás! :)
    Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked, örülök, hogy úgy-ahogy minden rendben és minden javul körülötted. :) Mindig várom az új bejegyzéseket, helyzetjelentéseket, nagyon sokat gondolok Rád. Egy ország számára váltál példaképpé, és sokunkat megtanítottál arra, hogyan vegyük észre az élet minden apró örömét, hogyan örüljünk a napsütésnek, a délutáni sétáknak és mindennek. :)Remélem hamarosan visszatérhetsz a régi kerékvágásba és minden úgy alakul, ahogy szeretnéd.

    Sok puszi: Orsi

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kati!
    Annak ellenére, hogy nem ismerjük egymást, rendszeresen idekukkantok, hogy mi a helyzet veled. Eléggé az elejéről kísérem figyelemmel a küzdelmedet, küzdelmeteket és azt, hogyan vittetek be több ezer embert donornak. Drukkoltam, hogy találjatok megfelelőt és azért is szorítok, hogy gyorsan felépülj. El sem tudom képzelni, hogy min mentél/mész keresztül, le a kalappal előtted.
    Nagyon kevés dologhoz szólok hozzá a neten, most is csak azért teszem, hogy figyelmedbe ajánljam a lindub-ot, ha esetleg nem ismernéd. Kicsit hasonlít a flashmobhoz, csak sokkal melósabb összehozni. Ez például egy elég jó: http://www.youtube.com/watch?v=-zcOFN_VBVo
    Legyen mosolygós napod!
    Péter

    VálaszTörlés
  3. Őrülők,hogy gyógyulsz,jól vagy. Aranyos a video. Kellemes. Jó pofi,Sajna nem tudok englisűl.
    Várom már a hegyről a képet. Üdv zuzu.

    VálaszTörlés
  4. Szia Kati!
    Megnéztem a flashmob-os videód, tényleg jó. Szeretem ezt a musical-t, ezer éve (kb.20) láttam utoljára. Persze utána nem tudtam abbahagyni és mindig néztem a következőt, amit ajánlott a gép.
    Volt egy vidám estém :) Neked is hasonlókat!
    Kata

    VálaszTörlés