2012. 04. 28.

tovább és tovább

Nyáááár van!!! Belülről nézve is szép!


Ma finomfőzelék volt az ebéd. Nem tudtam aludni előző este annyit köhögtem. A nővérke nem akarta beadni nekem az esti inzulint, mert ő nem használ ilyen fajta pent az olyan embertelen beledöfni. Toporzékolt, de azért rábeszéltem.
Leszakad a nyakam és a hátam és kettétörik a derekam. Nehéz ennyire sokat feküdni. Tegnap volt a kedvenc gyógytornász lányom, mutatott pár ágyban is végezhető gyakorlatot azóta csinálgatom. Biztos használ, de van ami jobban fáj tőle, mert megmozdul. Be van csípődve a jobb kezem.

Olvastok még egyáltalán? A statisztika azt mutatja van még oldallátogatás, de komment már nincs. Nem baj, én azért irogatok itt csendben :)


18 megjegyzés:

 1. Én látogatlak és olvaslak csak most azt éled meg ami mindenkinél más és nagyon nehéz.(én ezt az időszakot másnak képzeltem...)

  Azt hiszem kell egy kis bátorság az embereknek hogy merjenek írni.
  Szerintem lélekben sokan vannak veled anno én is éreztem ezt....
  Sokan szorítunk neked...kitartás lesz ez még jobb is!!!!!

  VálaszTörlés
 2. Egy nagy lakásfelújítás miatt elhanyagoltam mostanában a blogírást és a kommentelést is, de mindig örömmel olvasom, ha írsz!!! Nagyon sok kitartást kívánok Neked! Igazán tisztelem az erőd és a hozzáállásod, minden problémát le fogsz tudni győzni vele!!!

  VálaszTörlés
 3. Szia Kata!
  2011. decemberében már találkoztunk, amikor te elmenős voltál én pedig beköltözős.:-) ...a finomfőzeléket pedig műanyag pitliben kapod és a kék lámpa pedig 17.15-kor kapcsolódik fel? :-)

  VálaszTörlés
 4. Olvasunk!!! ...és nagyon szorítunk. Gyógyulj ki mihamarabb a vírusos köhögős megbetegedésből!

  VálaszTörlés
 5. Szia Kati! Minden nap nézem a blogodat, és már nagyon vártam az újabb bejegyzésed!Remélem hamarosan jobban leszel.

  VálaszTörlés
 6. Én olvaslak és vártam is az új bejegyzést. :) A legjobbakat kívánom Neked. Az agykontroll módszert ismered? Próbáld hasznosítani, mert sok emberen segített már.
  Remélem, mihamarabb otthon élvezheted a napsütést! :)

  VálaszTörlés
 7. Szia Kata,

  Én olvaslak és nagyon várom mindig, hogy mikor lesz új bejegyzés! Nagyon szurkolok Neked! Írjál még, mert nagyon érdekel!

  Cseni

  VálaszTörlés
 8. persze hogy olvasunk! és szeretnénk tudni hogy vagy, szóval írjál ha lehetséges!!
  nagyon szorítok, és ne felejtsd, megyünk még együtt mászni, hamarosan ;)
  a 100. napig kitartást kívánok!
  csilla

  VálaszTörlés
 9. Drága Katika!
  Hát persze, hogy olvasunk! Epekedve várjuk a híreket rólad. Az a fránya köhögés már igazán békén hagyhatna! Mutasd meg, hogy Te vagy az erősebb!
  Nagyon testszik a fotód.Kitől kaptad a pongyola pitypangot? Ugye milyen gyönyörű tud lenni egy gyomnövény is?

  Szép napokat kívánok!

  Ezermillió puszi
  Ildikó

  VálaszTörlés
 10. Szia Kata !

  Jobbulást kívánok Neked ! Igen felkeresünk többször,csak ugye ritkultak a bejegyzések....ami természetesen jó jel,mert valószínűleg egyre jobban érzed magad,így napról napra jobban tudsz nyitni a külvilág felé,a számítógépre fordított időd meg csökken :-))),de ez így is van jól! Csak gyógyulgass,mert vár a régi életed,a hegyek....! Puszi

  VálaszTörlés
 11. Szia! Én annyiszor olvaslak, ahányszor írsz! Ebből az következik, ha azt akarod hogy többet olvassalak, gyakrabban kell írnod! Jobbulást! Milyen neted van benn? Van akkora hogy tudd nézni a kerecsensólymokat? Mi itthon állandóra kapcsoltuk az egyik gépen, minden alkalommal nagyobbak a fiókák valahányszor látni őket. A Bükkben van a fészek itt a link: sakerlife2.mme.hu/hu/content/webcam-1

  VálaszTörlés
 12. Szia!

  Minden nap megnézem a blogodat, és mindig várom az új bejegyzéseket Tőled! Remélem egyre csak jobb híreket kapunk! Drukkolok Neked, és minden nap eszembe jut, mi lehet Veled :) Kitartást!

  Szép napot!
  Tündi

  VálaszTörlés
 13. Szia Kati!

  Mindig fel-felnézegetek a blogodra. Sztem nagyon sokan így vagyunk ezzel, mindannyian várjuk a jó híreket!!!!

  Pihenj, hamarosan megint jönnek a rohanós 7köznapok! :)))

  Nem sokára itt van a 100. nap!!!! Csakis erre koncentrálj most (aztán majd jöhet szépen sorjában a többi)!!!!

  Millió pussszantás!

  Adrienn

  VálaszTörlés
 14. Szia, olvaslak, amikor csak tudlak és gondolok is rád, kis kihagyás volt, mert a gyerekemmel én is befeküdtem a kórházba, tejallergiás, ami nem nagy baj, de jó tudni milyen irányba tovább. Puszi és gyógyulj, vagy remélem, már 28-a óta jobb is, mindjárt olvasom a többi bejegyzést, időrendbe :)

  VálaszTörlés
 15. Szia!
  Én is olvaslak.Várom mindig a híreket,gyógyulást kívánok!

  Üdv:
  Andi Szolnokról

  VálaszTörlés
 16. Minden nap megnézem,mit írsz,nagyon drukkolok,hogy meggyógyulj!Nagyon sokszor puszillak,és őrizd meg tovább is a pozitív hozzáállásodat!
  Melinda,Zalaegerszegről

  VálaszTörlés
 17. olvasunk, szorítunk, gondolunk Rád! Sokat:)

  VálaszTörlés
 18. olvasunk:-))))
  és jo csaj vagy:-)))))))

  VálaszTörlés