2012. 03. 02.

faccio un gran giro

A blogot továbbra is írni fogom, hát hogyne írnám! :) Hiszen nem zárult le semmi, sőt még csak most kezdődik el igazán!
Egy hét elrepült! Nagyon jó itthon! Andrissal! Nem mondom, vannak benne kihívások. Sok. Legutóbbi emlékem januárban az itthon létről nem egészen ilyenek..
A lényeget könnyen össze tudom foglalni: szteroid és mellékhatásai. Itt kérem az elkövetkező hónapokban bizony a gyógyszerezésem fogja meghatározni a mindennapjaimat.

ebben már a táplálék kiegészítők is benne vannak (pl halolaj)
 
Másnapra elkezdtek fájni az ízületeim, térd, boka és jobb csukló. Ez azóta is meghatározó, bár mostmár enyhült, kiszámíthatóbb, nem nyilall hirtelen, de bizony reumás néni leszek egy darabig :)
Fő témám: Katimenzaaa! De most nagyon furcsán érzem az ízeket, nem ízlenek igazán a kaják, folyton van valami nyomás a gyomromban, éhséghez hasonló. Magas vércukor szint miatt (mellékhatás) szájszárazság, szénhidrátéhség. Fura az étvágyam nélkül lenni, mindig szerettem a finomságokat, gondolom feltűnt.. Étrend: sok zöldség! Omeltek, krémlevesek, rakott sült dolgok. Mivel félsterilitás van, minden csak frissen főzve, nagyon átsütve. Végülis: a legtöbb étel bármi történik vele, a végén megy még 20 percre a sütőbe, az a tuti!
Menüajánlatokat várok megjegyzésben!

karfiol, zeller, brokkoli, káposzta, tojással sütve
életem első töltött paprikája, egész fini lett!
 Tegnap volt Szt Dávid napja, a walesiek nemzeti ünnepe! Sok boldogságot a kedves walesi donoromnak. Jelképük a nárcisz és a póréhagyma. Csináltam egy walesi vajas sütit ünneplésnek szeretettel

Boldog Szt. Dávid napot!



3 megjegyzés:

  1. Hmm jól néz ki :D
    Örülök, hogy lesz még blog, nem is érné meg beülni a gép elé a tudat nélkül, hogy friss híreket találok itt :)
    Puszi: Ugiburu

    VálaszTörlés
  2. Tegnap vettem egy Nők Lapja Egészséget és volt Rólad egy rövidhír!!!
    Örülök, hogy hazaköltözhettél és már otthon gyógyulgatsz, kitartás!!!
    Zsö

    VálaszTörlés
  3. NAgyon örülök KAti, hogy már itt tartasz. Csak lesz még szteroidmentes világ!!! KAtikám, segítséget kérünk Andris blogjához. Anyája, MAgdi, nem tudja, hogyan kell ilyen füleket csinálni a blogra, hogy tematizálható legyen., Mindent kipróbált már, de nem bír rájönni. Emilben átküldöm neked a címét, írd meg neki kérlek!!! Köszi, sokat segítesz vele!!! Andris is gyógyul, akárcsak Te. Már tud járni...Sok puszik, és tojt neked a vidéki tíyúk húsvéti tojásokat!! ZSuzsi

    VálaszTörlés