2012. 02. 09.

víz tűz levegő szösszenet

Elég gyorsan telnek a napok, a szám ma először nem volt teljesen hámozott, amikor felébredtem, hát megpróbáltam egy kis húslevest, elhamarkodott volt, úgy hogy még a víz is csíp.
De már vagy 3 órája ébren vagyok! Még v 5 pecig birom.. :)  Tervezgetem a gyógyulás fázisait, először csak házimunka egyre nagyobb résztvállalás, főőőőzééés természetesen ahogy lehet, egyre hosszabb séták a környéken. Mire kikerülök már lassan tavaszodik!
Aztán barátkozások, kisebb akár 3 fős vacsik majd egyszer nyáron egy nagy indiai kaja parti!! És grill is! Cuki hátsó kert van a fészek utcában. Aztán persze majd talán nyár végén nagy összehozó kerti sokadalom, de erről sztem már írtam, mindenki ott lesz! Najó ez a poszt kb 10 oldal lehetne, most megyek alszom egyet.
Szeretet!!!
Orsiék lufijai még mindig bírják az ablakban, a dokik meg biztatóan mosolyognak az alakulgató sejtjeimen

4 megjegyzés:

  1. Szia Kati!
    Nagyon drukkolok továbbra is! Csak így tovább! A pozitív gondolkodás sokat segít. Találj ki új recepteket, mert nemsokára főznöd kell.
    Szeretünk nagyon!
    Kata

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Örülök a híreknek, ezt az időszakot már fejen állva is kibírod! (na jó, lehet, hogy ez kicsit veszélyes lenne... :)) Millió drukk!

    Üdv:
    Zsö

    VálaszTörlés
  3. Szia Kati,

    Küldök neked egy kis izgalmas olvasnivalót.Hátha lesz kedved, lehetőséged...Gyógyulááááááááááás!
    Üdv., MÓnika
    http://www.4shared.com/office/I11RtlTW/David_RHowkins_-_Er_kontra_er_.html

    VálaszTörlés
  4. :))) Hajrá, hajrá...türelem, türelem:)))

    VálaszTörlés