2012. 02. 07.

Sejtek megjöttek! Szomszéd elment

Elkezdett termelni az új csontvelőm!!! Nagyonjóhír! Ma már asszem 50 volt a fehérvérsejtszámom :) Szép folytatás, csak így tovább.
Csakhogy sajnos még jópár napig semmilyen hatását nem érzem bőr egyáltalán nincs a számon. A nap fénypontja mindenképp, mikorépp hideg vizet csurgatok ki az ajkaim közt szépe, cseppenként, hogy hűtsön. aztán rengeteg vazelin nyálfelogó zsepi és alvás.
Ja abban már elkezdődött az új sejtek hatása, hogy a bőrömet kicsit kostolgatják (un. bőr GVHD) így szép piros foltokat okoznak mindenütt. Néhol nagyobb, száraz és szörnyen viszket. Főleg a két hüvelyk ujam belső része. Mégpárnap mégpárnap mégpárnap mégpárnap mégpárnap...
A szomszéd szobából reni ma hazament. Jó volt vele kicsit dumcsizni meg átkukucskálni nagynéha.

Köszönöm a soksok biztatást! Asszem megvan az 5 p.i.f játékos is, ígérem még egy pár nap és írok minderről.

6 megjegyzés:

  1. Szia. Én vhol alattad vagyok a második emeleten. Nagyon szurkolok Neked!

    VálaszTörlés
  2. Hajrá! Olvaslak, lélekben veled vagyok...

    VálaszTörlés
  3. Szia Kati!
    Ez csodás hír, most már hivatalosan is elindultál a gyógyulás útján! Mire kinyílik az első tavaszi virág, erősebb leszel mint valaha! Kitartás, puszi, Fanni

    VálaszTörlés
  4. Szia! Nagyon örülök a jó híreknek! Sokat gondolok Rád!

    VálaszTörlés
  5. Boldog szülinapot! ;) Ne csak túléld, de éld is át minden percét a gyógyulásodnak. Örülj minden reggelnek, minden délutánnak és minden estének... mert mind közelebb visz a hazainduláshoz. Most a legnehezebb napok várnak rád...de aztán már csak jobb jöhet!
    Nekem a beültetéstől számított 7.hónapban már fellépésem volt:) Tudod, a hetek olyan gyorsan rohannak! Vigyázz magadra kislány :)
    üdv: Zefi

    VálaszTörlés