2012. 02. 21.

Nyílik az ajtó lassan a tavaszra!

Tegnap leköltözhettem végre a steril boxból egy hagyományos kórházi szobába!!! A reggeli ellenőrző csípőcsont lyukasztó biopszia után épphogy eszméltem, amikor jött a nővérke a hírrel. Nagyon vicces volt megint a bódítás egyébként, beszélgettem közben és egyáltalán nem tűnt fel, hogy kiesett pár perc.

Szóval hirtelen felindulással cuccbezacskózás és lejöhettem! FÜRDŐSZOBA! Angol wc! Fogmosás! Hihetetlen jóóó :)

Mondjuk mint korábban volt itt az emeleten, rögtön indultam is kifelé hűtőt pakolni, és kaját melegíteni, mikor elkapott a nővér - később az egész vizit - hogy na-na-na nemegészen.. Ezúttal nem mehetek ki a szobámból, mindenért csöngessek, látogató belülről jön és napi min 1 max, zöldköpeny-kesztyű-lábzsák... Szóval szigor van. És szigor otthon is lesz. Vajon mikor??

 De süt a nap! És van erőm! És éhes vagyok :)


Egyetlen bosszúság hogy megint napi 6-8 órában rugdoshatom körbe-körbe a fogast a szobában - értsd az infúzió újra hagyományos kerekes tartóról csöpög, elvágták a köldökzsinórt, eltűntek a pittyegős adagoló gépek...

8 megjegyzés:

  1. Szuper jó hírek....de ez a kép csak illusztráció ugye?
    Biopsziákhoz kapcsolódó bódítás nekem is bejött, anno(némelyikből csak arra emlékszem hogy röhögök és azt ecsetelem mennyire jó is ez a bódítás).
    Türelem már közeleg a hazamenetel napja....
    Vigyázz magadra.....és a szigornak is meg van az oka....de szerintem Te ezt nagyon jól tudod.
    Hős vagy, csak így tovább...!!!

    VálaszTörlés
  2. Jó vagy, Katja, kitartást még picit neked is és nekünk is, aztán ha kiengednek, végre meghozod nekünk a jó időt! :)

    VálaszTörlés
  3. Dejódejódejó! Már majdnem kint vagy! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Kata, mi még nem írtunk Neked, de figyelünk és drukkolunk! Sajna donornak nem feleltünk meg, épp babapocak és műtét miatt.
    Én már nem is hónak látom ezt a paplant a tájon, hanem vastag cseresznyevirág szirom tavaszköszöntőnek...
    Szóval újulj a világgal együtt, ébredjen benned a mászók higanyos ősereje, és végül hadd fütyüljön a szél egy több kötélhosszos útban a szíved körül... Laci és Anna

    VálaszTörlés
  5. Szia! Én még nem írtam neked, de olvaslak szorgosan. Csodálom az erődet, optimizmusodat, azok is erőt meríthetnek belőle, akik szerencsések, és elkerüli őket a betegség. És nagyon örülök a jó híreknek. :) Én ma éreztem először a tavasz illatát a levegőben. :)

    VálaszTörlés
  6. Szia, én sem írtam még neked. Nem ismerjük egymást, a facebookon láttam a felhívást először, de van pár közös ismerősünk... a blogodat januárban találtam meg, azóta olvasom... és nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan gyógyulsz! Csak így tovább, biztos sikerül! És tényleg elhoztad a tavaszt! Éljen az optimizmus, ami annyit de annyit számít az életben...soha ne adj le belőle! Hajrá! :)

    VálaszTörlés