2012. 02. 14.

Álomtündér

Alvást hozó tündér a legjobb barátom. Addig gyógyulok, nem fáj semmi, telik az idő.. Szépen növekednek a sejtjeim, ahogy kell, csak a gyógyszerek változása, fájdalomcsillapító megvonása ok nélküli hangulatingásokat okoz. Ilyen még nem volt, minden fáj egy kicsit. Hámlik a kezem, itt viszket, ott nyom, még sebes kicsit itt-ott. Küldjétek a nyugimanókat!
Gyönyörűen készül otthon a lakáska, András nagyon ügyes! Steril lesz meleg, csillogó, élettel teli! Alig várom!

4 megjegyzés:

  1. Kedves Kati!
    Ismeretlenül is olvaslak, és nagyon szurkolok Neked. Naponta többször feljövök az oldaladra, hogy nézzem, van e újabb bejegyzésed. Rossz, ha látom, nincs, mert úgy érzem, akkor biztos nem lehetsz túl jól, ha nincs erőd írni kicsit.
    Most az alvás a legjobb barátod, hát barátkozzatok, napról napra jobb lesz, ez biztos!
    Tirolban élek a hegyek között, nagyon gyakran eszembe jut, bárcsak láthatnád ezekben a nehéz napokban ezeket a mesés hegyek, biztos erőt adnának, hogy na, ezeket (is) megmászhatod majd pár hónap múlva! Lenyűgöz bátorságod, derűs és pozitív személyiséged, ne hagyd magad megtörni, már kifele tartasz, és egyre közeledsz álmaid hegyei felé! :)
    zs

    VálaszTörlés
  2. kedves Kati,

    nem tudom irt e mar neked olyan aki atesett mar transplantacion.....ha nem akkor en most. sokfelol olvastam rolad, ha nem is irtam meg eddig de mindi gondolok rad....engem 2008 dec ben ossejteztek ott ahol te vagy , ja bocs a regi epuletben volt akkor es ott is a legfelso szinteny. en 21- en kaptam a sejteket es tudom milyen a mucositis....nekem nem leukemiam van , hanem egy masik hema nagyon ritka betegseg..30 evesen..hol tudnank levelet valtani persze ha van kedved...

    VálaszTörlés
  3. Legyen élettel és étellel teli kicsi otthonotok :) Ma hófúvás volt, és arról mindig te jutsz az eszembe, úgyhogy biztosan tudom, hogy kibírod :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Kati!
    Szívesen segítenék, és azt gondolom, menne is, ha érdekel egy termék 36 000-es ORAC értékkel.
    Kérlek, ha érdekel, a zspelles@gmail.com-on beszéljünk.
    Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok. Szerető aggódással. Zsuzsa

    VálaszTörlés