2013. 12. 12.

Ritkásabbak az írásaim, de vannak!

Ez a bejegyzés több nekifutásra született :)

November elején találkoztam pár egyetemi csoporttársammal, akiknek meséltem a történtekről az "ésmitörténtveledadiplomaóta" kérdéskörben. A találkozót én szorgalmaztam, FB csoport jött létre a híres 6-os csopinak, végül kemény 5-en képviseltettük magunkat.
No szóval ennek kapcsán csattantam rá megint a blogra, látom jó ritkán írogatok már.
Van más :) Boldogság és teljesen Normál Élet!!

Mászkálok mindenfelé volt azóta még egy esküvő, Marika unokatesómé.

Megszületett Orsi és Ákos Blanka babája szeptember elején!!! Gratula ezúton is! :)
Nagyon nagyon helyes kis bumbika, jó hallgatni (meg olvasni) ahogy tanulják a szülőséget.

Munka folyik szakadatlanul, hol a Fehérvári úton, hol az Infopark Telekom épületében. Most kicsit más típusú a tesztfolyamat, általában a háttérrendszerekben megakadtak továbblökdösését várom.
December óta indiai vezetéssel. Azóta többet angolozom legalább

Voltunk mászni Paklenicán november 1-i hétvégén! Az egyik nagy mászóparadicsom többszáz úttal. Hát ide is eljutottam! Milyen elképzelhetetlennek tűnt. Kicsit visszaolvastam a blogom, bár inkább csak sóhajtozós leszek tőle. Itt vagyok jól vagyok túl vagyok már a nehezén és már ilyeneket lehet!
Most jön az erősödés időszaka, mert azért nagyon érzem hogy még átlag erejű sem vagyok.
A heti terv:
- 1 jóga - most fejeztem be egy  8 alkalmas gerincjóga tanfolyamot
- 1 mászás - Spider általában
- 1 gyúrás - van konditerem itt a Fehérvári irodaépületben helyben ingyé szerencsére

Ezt még nem tudtam minden héten kivitelezni, van hogy 0 jött össze a 3ból, de azért rajta vagyok!
Kardió edzés kellene még emellé, de azt még nem tudom hogy kivitelezzem. Futni nagyon nem szeretek, otthon a vizi(szoba) bicó tekerése a falat bámulva nagyon unalmas, ezt is valamilyen közösségi formában lenne jó csinálni, úgy látom az motivál. Van ötletetek? 

November közepén kis társasággal megültük annak ünnepét, hogy hoszonéveim utolsó évébe fordult a kalendárium (értsd: szülinap)
Sok barát és kolléga eljött, nagyon örültem neki!



Koleszoktól csokikurzust kaptam!



Azóta ki is művelődtem a csokikészítés hogyanjáról is mikéntjéről, szóval nem lehet már holmi csokimikuval elcsavarni a fejem!

Decemberben  pedig kitört a hóshow! Bemelegítésként Timcsivel és a Barátjával 4esben elmentünk Mariazellhez kicsit sítúrázgatni. Még nem nyitottak ki a felvonók úgyhogy teljes szűzhóparti volt. Vasárnap gyönyörűséges napsütéssel.

fb album


Azutáni pedig egy rendes szervezett hivatalos szezonnyitó sítúrára is csatlakozhattam Planneralmon. Az első napi vízszintes hóesést inkább pihenéssel váltottam le kis pályasível, de a vasárnapi jobb időben már caplattam a csapattal felfelé. Külön említést érdemel a szállás és a szállásadó, ahol épp tulajdonosváltás van, így a korábbi és a jövőbeli magyar tulajok egymásra licitáltak este a pálinka kínálással.


December közepe, Karácsonyi ráhangolódás lassan kezdődik, nem is lehet ellenállni, ha már a kajáldában is szól a "jingle bells". Kedvenc Budapestem lámpafüzérbe öltöztetve persze nagyon tetszik.
Apropó Bp,  láttátok a tömeg-fotó-őrület szivárványt dec 9-én reggel a város fölött?
Természetesen én is lefotóztam, HVG begyűjtötte, közzétette. Jó így hetet kezdeni :)

.