2013. 09. 08.

Nyár van nyár!



Több mint három hónap telt el? Azta!

Azóta volt még egy kör korházazás július elején, az jobban betegség érzetű, köhögős lázas.. De túl vagyok rajta!
Újra munkában, sőt új projektet kaptam augusztus elsejétől! Telekomos Siebel tesztelő leszek, ha majd jól beletanulok. Sok új kolléga, új rendszerek, sok jogosultság kérés, rengeteg levelező listás levél. Kedvesek és segítőkészek a kollégák, fiatal lány a projekt . Indiaiak is vannak a projekten szóval az angolomat is tudom majd gyakorolni!


Kitört az esküvő szezon, megszerveztünk két leánybúcsút.
Elsőként régi gimis kínai barinőm, Yang kínaiul és magyarul is örök hűséget fogadott Gergőnek. Érdekes volt nagyon, ráadásul alig ismertem valakit a násznépből, de nagyon jól éreztem magam! Ide Andris nem jött velem távol-országi elfoglaltságai miatt.


Kedvenc göndörhajú Kriszti barátném kimondta az igent Rolandnak a Bazilikában, miközben koszilányként ott virítottunk hárman Orsival és Zsanival szép sárga infinity ruhában az első sorban! :)
Utána az osztrák rezesbandával végigvonultunk a Duna partra és fincsi vacsi után hatalmasat buliztunk.
Köszönöm Kriszti, hogy a koszorús lányodnak választottál és ott lehettem ebben a fontos pillanatban!




    

ZsófiÁdámék a vörös hajú barátnőink is egymáséi lettek hivatalosan Tatán, előtte persze jól elbúcsuztattuk Zsófi leányságát is a Kaptárban.



Folyt ám a tánc és a Zséger pálesz hajnalig az elsküvőn :) a Közgázos barátnői körből Annát kivéve mindenki hazakirándult erre a jeles napra, jó volt őket újra látni. Sok rég nem látott egyéb egyetemi ember is.










Az augusztus 20-i hosszú hétvégén elmehettem Andrissal Mountmixre, eveztem a Hallstatti tavon, és másztam a tó melletti sziklán :) Jól összejött a társaság.


És még mindig nincs vége a csodás nyári programoknak. Egy olyan hétvége maradt, amikor nem volt se esküvő, se hivatalos túra. Ezen pedig régi és újabb barátokkal elmentünk nyaralni Triesztbe. Itt jártam már Andrissal még az "időszámítás előtti időkben", szóval újraélés volt ez is kicsit. Mászás, pizza, fagyi és egyéb finomságok..

Szeptember lett közben, hűlnek az éjszakák. De még rengeteg jó dolgot csinálni! Voltam a Parkban Random trippen (All stars volt) és a Millenárison is MR2 Szimfonik live-on. Tudom hogy tömegrendezvény.. De mivel szabad téri volt mindkettő, mindig találtam elég szellős és nem sok emberes sarkocskát. A Parkban ráadásul rengeteg közgázos áthaladt a színen. Gyakran járnak Random tripre azok akikkel beszéltem, nagyon jó a zene! Olyanok az előadók, akik bármikor bármilyen összeállításban rögtönöznek egy tökéletes összeállítást. Az elején nem hittem el, hogy nem előre megírt! Pedig Jávor adja a ritmust, a többiek pedig követik és hozzáadják magukat épp ahogy jön. Ennyi :) A Millenárison pedig ismert magyar énekesek adtak elő feldolgozásokat szimfonikus zenekari és énekkaros kísérettel. Volt egy-két nagyon ütős! Pl amikor Kovács Kati dala átvált drum'n'bass-ba :)