2013. 03. 17.

Február már munka, és Budapest!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy hiányoljátok az új bejegyzést. Hát íme! :)

Hát hol is hagytam abba.. A január közepe óta eltelt napok egyértelmű meghatározója a heti három nap munka. Egészen pontosan január 21. óta.

Nagyon jó mobilisnak lenni, orvosi engedélyem van rá, hogy már bkv-zhatok! Kivéve metró. De szerencsére, főleg itt a budai oldalon egész kényelmesen el lehet jutni bárhová metró nélkül. A Budafoki út kb egy óra. És élvezem a bkv-zást! Tudom hogy ez furcsának hat sokatok számára, de érdekesek az emberek - divatirányzatok, fiatalok-idősek, okostelót nyomkodó egyetemisták és fontosemberek.. És Budapest igenis gyönyörű! A 18-as villamos, amivel járok, megy egy kicsit a Duna parton, még kedvenc Közgázomra is rálátok.


Ezek után átszállván és beérvén a T-systemsbe bepittyegtetek a belépő kártyámmal, fel a 3.-ra, és ott vár a gépem szépen a helyemmel az irodában. 



Már névjegykártyát is kaptam!
A feladataim egyre jobbak, dokformázástól guglizáson át egész kreatívokig. Már a munkahelyi környezet és kollégák miatt is érdemes bejárnom, ahogy kedvenc Ildikó kolléganőm is mondta, már maga a levegő gyógyít! Hétfőtől ő is újra köztünk lesz velem szemben fog ülni :)


A mobilitásnak (is) köszönhetően egyre több régről ismert rég nem látott barátocskámmal - najó nevezzük hivatalosan ismerősnek - találkoztam. A legtöbben vicces módon az általános iskolából kerültek elő. Nem hiába, a Kodály szelleme (vagy inkább szellemisége?) itt tart minket a Moszkva tér közelében. Karádi Julcsi hazalátogatott, Kriszti, Tapi, Tárczi Ádám - Zefi koncert :)

Ja igen a koncertek! Talán ez is a nagy előrehaladásom egyike, hogy voltam BULIZNI! Réka szülinap volt a legjobb! Még Anna is itthon volt! Táncoltam is meg minden, mint a rendes hétköznapi emberek. Alkoholt ugyan nem ihatok – úgyse gondolnám hogy köztelező buliösszetevő – de az az igazság, hogy egyáltalán nem is hiányzik. A finom illatú borba vagy koktélba néha beleszaglászok, az pont elég.
És összesen három  koncert! Két Zeffer András, és egy Tapi, vagyis Krisztián aki a dobol.

Zefi egyébként betegtárs, lánya Szandra évfolyamtársam volt az emlegetett Kodályban. Ismeri az összes dokimat, és meglátogatott annak idején mg a kórházban. Ő is meggyógyult :) Könyvet írt róla: Őssejt és Rock and Roll. 




Biztos hallottatok már a P.Mobil-ról